Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika, subotom na Novoj TV.

7.ep - subota 22. listopada
Ljubavni život ostatka ekipe možda jest jadan, ali Alexu i njegovu dečku policajcu ide odlično. Toliko im je odlično da se Alex prestao bojati da će Dan saznati kako je on maloljetan. Ne može biti bolje. Da, baš! Iako se njegovi prijatelji mogu legalno upuštati u seksualne odnose sa šesnaest godina, dob pristanka na seksualne odnose za homoseksualce u Velikoj Britaniji još je osamnaest godina. Alex je znao da ga Dan ne bi ni pogledao da je znao da ima samo sedamnaest. Što mu je drugo preostalo? Rekao je Danu da ima dvadeset i jednu godinu i da nije učenik, nego da radi s računalima.

8.ep - nedjelja 23. listopada
Nicki se dosađuje. Prijatelji su joj djeca i njoj je dojadilo slušati njihove djetinjaste probleme. Za razliku od njih, ona ima kontrolu nad svojim životom. Treba joj nešto drukčije. Tiho ispijanje pića u kafiću pretvorilo se u isplativi cappuccino kad Nicki ugovori spoj za ručak sa starijim, sofisticiranim Sebastianom. On je novina koja joj je bila potrebna. Nije učenik, nego bogataš koji se obogatio na kukuruzu. Naravno da Sebastianu ne može priznati da je još srednjoškolka pa mu kaže da je model, na dobrome putu da postane najtraženija manekenka s modnih pista.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju