Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika, subotom na Novoj TV.

2.sez., 9.ep. - subota 21. siječnja
Alex je u parku i ocjenjuje dečke koji prolaze pored njega. Susreće se sa Sooz i Jamiejem koji ne prestaju slati poruke jedan drugome. Njemu je zlo od toga. Odlaze u kafić u kojem se čini da su svi zauzeti vlastitim životom. Mark govori Alexu da je dobio na lutriji i da ga želi izvesti na večeru. Nicki prestane koristiti kreditne kartice koje idu tati na račun. Alex šalje Nicki poruku – potrebna mu je pomoć. Nicki odlazi do Alexa i daje mu modne savjete. Te noći, Alex izlazi na večeru s Markom. Mark mu govori da je biseksualac. Alex prekida vezu i odlazi iz restorana.

2.sez., 10.ep. - nedjelja 22. siječnja
Rob izbacuje Sashu iz stana. Ona odlazi spavati kod Riggsa. Sasha se budi u Riggsovom krevetu i razmišlja o svojoj vezi s Robom. Stavlja svoju haljinu i ostalu Riggsovu odjeću u perilicu za rublje. Sasha odlazi u Robov stvari da uzme svoje stvari, no on joj ne dopušta da ih uzme. Ona odlazi u studio kod Riggsa. Za to vrijeme Rob radi u kafiću. Dolazi Mark da vidi Alexa. Nicki je kod kuće i svađa se s mamom. Odlazi u školu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju