Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

3.sez., 19.ep - ponedjeljak 21. svibnja
Nakon što je uspješno odradio prijamni ispit, Jamie doznaje da je primljen na Sveučilište Inverness. Još nije rekao Sooz ni razgovarao s njom o Tyleru. Odlučuje sa Sooz nakratko otići iz grada da sve to raščiste. Sooz je primijetila da se Jamie u posljednje vrijeme neobično ponaša i Alexu govori da misli da će je zaprositi.

3.sez., 20.ep - utorak 22. svibnja
Nicki je dobila zakašnjeli rođendanski dar od mame, kartu za put oko svijeta za jednu osobu. Osjeća da je sada ništa ne može zaustaviti. Rob ne pokazuje nikakav interes, a ona oduvijek želi putovati. Nicki ne shvaća da je Rob presretan jer joj se sviđa, ali strah ga je učiniti prvi korak.

1.ep - srijeda 23. svibnja
Skupina prijatelja s faksa izlazi u noćni klub. Samo im je jedno na pameti…Jamie ne skida oči s Nicki, što zabavlja Sooz i Alexa. Nažalost, Nicki ni najmanje ne primjećuje Jamieja. Umjesto toga, svoju je pozornost usmjerila na Tobyja Jarvisa. Jamie nema šanse.Jamieju svane sljedeći dan kad sazna da je Nicki slobodna. Nema više Tobyja Jarvisa. Sad ima priliku osvojiti njezino srce.

2.ep - četvrtak 24. svibnja
Sooz predstavlja nacrte tetovaža za svoj završni praktični ispit iz umjetnosti koju ima na državnoj maturi. Nacrti su važni i predstavljaju 20% završne ocjene. Stavlja oglas na školsku oglasnu ploču da traži muške modele kojima neće smetati crteži tetovaža na njihovu tijelu i koji će joj dopustiti da ih fotografira za završni ispit.

3.ep - petak 25. svibnja
Alex je zaljubljen, što poprilično zabavlja ekipu. Objekt njegove ljubavi je visoki, tamni neznanac kojeg je jedne večeri vidio u noćnome klubu. Nažalost, još nisu ni razgovarali, no to ne sprečava Alexa da mašta o mogućnostima.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju