Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika, subotom na Novoj TV.

15.-16.ep - nedjelja 20. studenog

Sooz prolazi kroz teško razdoblje. Rob je ponovno sa Sashom. Pala je ispite i, da stvar bude gora, Nicki ima sve petice! No Sooz ima svoju „Malu knjigu o životu“ što znači da rješenja njezinih problema ne mogu biti daleko. Sooz ostane pred zaključanim vratima spavaće sobe dok na sebi ima samo majicu kratkih rukava. Jedina osoba u blizini koja joj može pomoći je Nicki koja jako uživa dok oblači Sooz u ružičaste hlače i visoke potpetice. Može li dan za Sooz postati još gori?Sooz se sastaje s Jamiejem u kafiću gdje kavu piju i Nicki i Sasha. Sve zabavlja pogled na Sooz u Nickinoj odjeći. Sooz je očito još zbunjena zbog situacije s Robom. Jamie je pokušava smiriti, no ona Roba ne može izbiti iz glave iako je očito da je on još jako zaljubljen u Sashu.
Rob radi u noćnome klubu. Ekipa ulazi unutra nakon zatvaranja. Klub ima bazen i oni žele uživati u noćnome kupanju. Nažalost, nema svjetla i unutrašnjost je jezivo mračna.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju