Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

14.ep - ponedjeljak 2. srpnja
Sasha poziva Roba na svoj rođendan. On je pita može li dovesti svoju djevojku. U stanu Rob i Mark pripremaju večeru i raspravljaju o tome kako Rob mora naći djevojku za zabavu. Rob zove Saffron. Sutradan, Rob odlazi na stanicu Waterloo da se nađe s njom. Odlaze u park. Saffron govori Robu o svom djetinjstvu.

15.ep - utorak 3. srpnja
U školi Sooz kaže Alexu da mora završiti svoje umjetničko djelo. Jamie načuje njihov razgovor i zaključi da razgovaraju o njihovoj vezi. Tu večer, Alex napušta Marka da bi se našao s Danom u modernom baru. Istovremeno Nicki odlazi od kuće i odlazi k Sashi.

16.ep - srijeda 4. srpnja
Riggs pita Sashu može li izostati iz škole da bi čuvala Portiju, njegovu dvanaestogodišnju kćer. Portia dolazi Riggsu i Sasha joj napravi tost. Sasha zatim vodi Portiju u kafić gdje joj Rob napravi doručak. Nakon toga, njih se dvije vrate u Riggsov stan. Sasha otkriva da je njezina šminka nestala. Napadne Portiju koja se rasplače.

17.ep - četvrtak 5. srpnja
Rob u svojem stanu organizira zabavu drolja i vikara. Izazovno pleše s Julijom. Istovremeno, Sooz odvlači Jamieja u Robovu spavaću sobu. Kasnije te večeri, Rob i Julia vode ljubav.

18.ep - petak 6. srpnja
Društvo je u školi i planira večerašnji odlazak u kineski restoran da bi proslavili Jamiejev rođendan. Sooz se pobrine da Sasha ne bude pozvana. Društvo daje svoj dar Jamieju u kineskom restoranu. Jamie drži govor o Sooz. Ona poludi i ode iz restorana.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju