Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

2.sez., 17.ep - subota 18. veljače
Rob u svojem stanu organizira zabavu drolja i vikara. Izazovno pleše s Julijom. Istovremeno, Sooz odvlači Jamieja u Robovu spavaću sobu. Kasnije te večeri, Rob i Julia vode ljubav. Sutradan Rob leži na krevetu i razmišlja o ženama. U kafiću Rob i Jamie raspravljaju o sinoćnjim događajima. Sooz dolazi i ošamari ga. Paul i Alex zadirkuju Nicki.

2.sez., 18.ep - nedjelja 19. veljače
Društvo je u školi i planira večerašnji odlazak u kineski restoran da bi proslavili Jamiejev rođendan. Sooz se pobrine da Sasha ne bude pozvana. Društvo daje svoj dar Jamieju u kineskom restoranu. Jamie drži govor o Sooz. Ona poludi i ode iz restorana. Jamie je pokušava zaustaviti, no ona ga odgurne na stol. Sooz luta ulicama; ima napad panike.

2.sez., 19.ep - ponedjeljak 20. veljače
Paul je u stanu i sprema torbu za sud. Nicki u nju ubaci sliku sebe kao anđela. Ona odlazi u školu. Mark, Nicki i Alex u kantini raspravljaju o Paulovoj parnici. Jamie im se pridruži. Ignorira Sooz. Kod ormarića Alex pita Sooz je li dobro. Jamie odlazi kući. Nailazi na Soozinu majicu u svojoj sobi. Sasha žurno napušta stan; Riggs je uvjerava da se vrati u krevet. Nicki nalijeće na Marka u kafiću. On joj kaže da će navratiti poslije ako suđenje ne bude povoljno za Paula. Mark vodi Nicki na Općinski sud. Ona gleda kako Paulu izriču kaznu.

2.sez., 20.ep - utorak 21. veljače
Jamie se budi u Robovu stanu užasno mamuran nakon što je usnuo nevjerojatan san. Prisjeća se sinoćnje večeri kad su svi pili besplatna pića u noćnom klubu. Alex i Jamie piju sva pića kojih se mogu dočepati, uključujući apsint. Nicki se diže i počinje plesati na stolu. Jedan Nijemac traži od Jamieja upaljač i u sljedećem trenutku scena se mijenja u berlinski noćni klub 1930-ih godina. Jamie je u odijelu američkih mornara, Rob je iza šanka i poslužuje pića, a Alex je razigrani voditelj večeri.

2.sez., 21.ep - srijeda 22. veljače
Sasha se budi u Riggsovu krevetu. Njega nema. Kada se Riggs vrati kući, on i Sasha razgovaraju o svojoj vezi. Rob se budi, a pored njega je u krevetu djevojka koju ne želi vidjeti u krevetu. Alex i Mark škakljaju se u Robovoj dnevnoj sobi. Dok je Alex u kupaonici, Marka zove Rachel; izgubila je posao i uzrujana je. Kad ona poslije navrati da vidi Marka, Rob ih vidi i kaže Alexu tko čeka Marka u kafiću. Nicki i Sasha također su u kafiću i razgovaraju o Riggsu. Kad Sasha ode, Jamie napada Nicki; on misli da je ona rekla Sooz da su spavali skupa.

2.sez., 22.ep - četvrtak 23. veljače
Jamie ide na karate sa svojom novom djevojkom Annom. Sooz je sa svojim novim dečkom Glenom. Sutradan se sretnu u kantini za vrijeme doručka. Jamie pokušava započeti razgovor, ali Sooz ne želi razgovarati s njime. Kada ona odbije izaći s društvom, Jamie natukne da ima drugu. U međuvremenu, Sasha sjedi pored Nicki. Sasha traži novi stan, ali Nicki je bez razmišljanja odbija nakon što ju je izdala u vezi s Jamiejem.

2.sez., 23.ep - petak 24. veljače
Nicki ima cijelu zalihu muškaraca. Vidimo je kako ljubi različite dečke u školi, u kafiću, u baru, kako krijumčari dečka u svoju sobu dok je mama kod kuće, kako je zove jedan dečko dok je u krevetu s drugim. Jamie skoči na krevet i razbije Soozin minidisk. Vyvian za vrijeme doručka započne razgovor s Nicki o seksu. Nicki pobjegne u školu. Sasha radi sa svojim laptopom u kantini i želi razgovarati s Nicki. Nicki joj dopušta da dođe do nje kasnije navečer. Alex i Mark razgovaraju o Sashi u kafiću. Sooz pita Jamieja da joj vrati minidisk. Rob predlaže Jamieju i Alexu da si pronađu posao.

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju