Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

2.sez., 3.ep - ponedjeljak 18. lipnja
Sasha odlazi u studio. Na odlasku joj Ginette daje buket cvijeća koji joj šalje Riggs. Sasha odlazi s cvijećem kod Nicki, ali je ona odbija vidjeti. Nickin tata Paul nagovara Nicki da se pomiri sa Sashom. Nicki i Sasha odlaze kod Nicki i zabavljaju se uređujući ruže. Razgovaraju o Riggsu i govore kako je naporan. Sasha nagovara Nicki da odu na koncert s Riggsom. Na koncertu, Sasha koketira s njim na plesnom podiju. U međuvremenu Rob je završio svoju smjenu u kafiću i naziva Sashu koja se ne javlja. Ljut odlazi kod Sooz i prekida nju i Jamieja, koji su se spremali voditi ljubav.

2.sez., 4.ep - utorak 19. lipnja
Alex provodi vrijeme na internetu. U potrazi je za muškarcima. Nalazi sliku koja mu se sviđa i naziva tipa. Na svoje iznenađenje otkriva da njih dvojica imaju mnogo toga zajedničkog te ugovara spoj. Alex zamoli Sashu da mu da na korištenje njezin i Robov stan u slučaju da stvari krenu kako treba. Odlazi u kafić i objašnjava Sooz i Jamieju da odlazi na spoj s tipom s interneta.

2.sez., 5.ep - srijeda 20. lipnja
Sooz je bijesna što je prisiljena sakriti se ispod kreveta. Posvađa se s Jamiejem na ulici i prizna mu da nikad nije doživjela orgazam. Nickini se roditelji svađaju. Tata je nagovara da obeća da neće reći mami o papirima koje je morala potpisati za njega. Nicki odlazi u kafić. Tamo se javlja na Sashin mobitel i shvaća da se Sasha i Riggs i dalje viđaju.

2.sez., 6.ep - četvrtak 21. lipnja
Sooz osmišljava plan kojim će se osvetiti Jamieju. Tu večer u pagodi u Parku Battersea Sooz namami Jamieja u svoj plan: predlaže mu da obznane svima svoju vezu. Sooz odlazi kod Jamieja kako bi uzela natrag svoju majicu. Kopa mu po sobi i pronalazi zajedničke slike koje je podsjećaju na sretnije dane. Sooz prati Gabi koja ulazi u robnu kuću.

2.sez., 7.ep - petak 22. lipnja
Nicki se sprema za sud. Njezina mama misli da ne bi trebala ići. Na sudu joj pretražuju torbicu. Čeka na hodniku izvan sudnice. Paul stiže sa svojim odvjetnikom. Pozivaju ih u sudnicu gdje se čita optužnica. Nicki i Paul odlaze u kafić i raspravljaju o slučaju. Nicki je ljuta, jer joj je tata lagao da mu se sudi zbog prijevare. Uzrujana Nicki odlazi u studio, jer želi potporu od Sashe koja je prezauzeta Riggsom da bi joj pomogla.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju