Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

2.sez., 33.ep - utorak 17. travnja
Sooz odlazi u kafić u kojem Seb zabavlja društvo pričama o kontroliranju bijesa. Ispred kafića Alex razgovara s Jamiejem o Sooz. Sooz i Seb odlaze k Sooz u stan. Ondje Seb slaže njezine CD-e. Za to vrijeme, Anna u kafiću govori Robu neka osnovna pravila. Sooz i Seb odlaze u park i ondje gledaju patke. Seb zaspi. Sooz gleda mladi par. Razmišlja o svojoj vezi sa Sebom.

2.sez., 34.ep - srijeda 18. travnja
Nicki shvati da se već šest tjedana viđa s Markom. Te večeri u baru, ispituje Sashu o njezinim prošlim vezama. Nicki odlazi kući i čita staru knjigu koju je kupila u knjižari: Mjesečnik o domaćinstvu iz 1955. godine. Odlazi u Robov stan tetošiti Marka. Ustaje sljedeće jutro i priprema mu doručak.

2.sez., 35.ep - četvrtak 19. travnja
Vidimo noćni klub za homoseksualce u kojem Alex spazi Marka kako ljubi Granta te zatim ulicu u kojoj Alex opet vidi Marka i Granta kako se ljube. Nicki, Mark i Alex odlaze u kupnju. Vraćaju se u Robov stan i ometaju Annu i Roba koji pokušavaju gledati film u njegovoj sobi. Alex odluči otići. Dok se zaigrano tuče s Nicki, Mark razbija svoj sat.

2.sez., 36.ep - petak 20. travnja
Sashi u baru prilazi lovac na talente Charlie. Društvo raspravlja o Markovu odlasku. U zahodu Sasha napada Annu. Poslije, Rob zove Sashu u svoj stan. Sutradan, Sasha na klupici razmišlja o svom životu. Pješači do Robova stana. U stanu Rob pita Sashu da potpiše novi najam stana. Tu večer, Sasha odlazi u moderni noćni klub gdje susreće Charlieja koji joj govori o svojim dostignućima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju