Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

2.sez., 25.ep - ponedjeljak 16. srpnja
Sooz leži na krevetu i razmišlja o životu. Ustane iz kreveta i stane na kutiju pizze od sinoć. Rob posprema stan i zamoli Marka da ne dolazi večeras kući. Sasha je sumnjičava u vezi s njegovim planovima. U kantini se Alex žali Sooz na Marka. Mark govori Sashi da je paranoična što se tiče Roba. Nicki pita Sashu da joj vrati maminu haljinu.

2.sez., 26.ep - utorak 17. srpnja
Jamie odlučno tvrdi da on i Sooz nemaju zajedničku budućnost, iako se da naslutiti da se između njih nešto dogodilo. Jamie se budi i vidi Michaela Cainea (sebe obučenog kao Michael Caine iz epizode 32) kako stoji nad njim. U satiričnoj verziji božićne priče, Michael Caine vodi ga na putovanje u budućnost u kojoj može vidjeti što čeka društvo. Deset godina poslije, Alex, Rob i Nicki čekaju da se Sasha pojavi na godišnjici mature.

2.sez., 27.ep - srijeda 18. srpnja
Jamie sjedi uza Sooz koja je u krevetu na intenzivnoj njezi, a nevidljiv Soozin duh gleda ga kroz prozor. Te večeri u kafiću društvo razgovara o Sooz. Kad Jamie ode, govore jedni drugima da se boje da se Sooz neće izvući. Jamie odlazi posjetiti Sooz. Na izlasku iz bolnice prođe pokraj skinheada i crnca koji se tuku. Zatim prolazi kroz park pored grupe djece i skitnice.

2.sez., 28.ep - četvrtak 19. srpnja
Nicki je ispred škole i govori nam da okreće novu stranicu u životu. Te večeri na zabavi Nicki traži ljubav. Mark i Sasha zavode jedno drugo. Jamie kaže Robu da je Sooz izašla iz bolnice, no da on još nije razgovarao s njom. Na zahodu Nicki pita Sashu sviđa li joj se Mark. Sasha se naljuti jer joj nitko ne vjeruje i burno odlazi. Mark krene za njom.

2.sez., 29.ep - petak 20. srpnja
Roba živcira što su u njegovu stanu stranci. Postavlja neka osnovna pravila. Kasnije te večeri, Sasha i Mark prepričavaju Robova pravila ostatku društva. Stiže Anna. Ona koketira s Robom. Alex kaže Sashi da još želi Marka. Na zahodu se Sasha ponaša kao kučka prema Anni.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju