Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

14.ep - Ponedjeljak
Alex pretražuje internet i pokušava proširiti svoje mogućnosti. Iskoračit će u "veliki gay svijet". Odlučuje se za gay večernji klub i ekipa ga uspijeva nagovoriti da se s članovima tog kluba ode kulturno uzdizati u operu. Nakon opere, koju je Alex prespavao, predsjednik kluba Richard pritišće Alexa da organizira večeru kod sebe kao inicijacijski test.

15.ep - Utorak
Rob se i dalje koleba oko Amber. Njihovi planovi za vjenčanje u punom su jeku i Amber želi da Rob upozna njezine roditelje. Rob odlazi psihijatru u nadi da će mu on pomoći da stvari vidi malo jasnije, što mu je nužno potrebno da donese ispravnu odluku.

16.ep - Srijeda
Rob je ipak odlučio oženiti se s Amber. Ponovno ju je zaprosio i sutra se odlaze vjenčati u Gretna Green. Sooz je u šoku, kao i Rob. Oduvijek je mislio da će ona i Jamie prvi stati pred oltar.

17.ep - Četvrtak
Sasha je zaključila da su veze previše komplicirane. Pogledajte samo nevolje u kojima se nalaze Sooz, Jamie, Rob i Nicki. Sasha želi da stvari ostanu jednostavne.

18.ep - Petak
Malom Allenu sviđa se tip kojeg stalno viđa u baru 'Root'. Iako Alex misli da je tip daleko izvan Allenova dosega, pristaje mu pomoći i savjetuje mu kako impresionirati tog mladića, Henryja

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju