Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika, subotom na Novoj TV.

13.ep - subota 12. studenog
Jamie pronalazi Robu i Sooz posao poslužitelja u otmjenome hotelu. Jamie je posao prihvatio zbog seksi šefice sale, Rob zbog novaca. A Sooz? Njoj je na umu romansa. Večera je u tijeku, a Rob i Sooz nisu najbolji konobari. Rob prolije juhu po poslovnom čovjeku, a Sooz si ne može pomoći da ušminkanim gostima ne kaže što misli o njima. Dominantna šefica sale najuri dvojac, a Jamieja natjera da ostane i opere suđe.

14.ep - nedjelja 13. studenog
Vrijeme je da Alex nastavi dalje sa životom. Dan mora postati stvar prošlosti. To ne bi trebalo biti preteško. Pogotovo uz prijatelje kakve ima Alex. Jamie donosi videouratke koji su potpuno neprimjereni i koji samo još više deprimiraju Alexa. Nicki ga vodi u šoping, ali Alex je slomljen. Rob ga upozna sa svojim prijateljem Jeffom kako bi odigrali zajedno partiju pikada. Je li to potencijalna nova ljubav koji će mu odvući misli od Dana?
Jedan je dan prije Alexova rođendana, a njemu je dosta prijatelja. Nije ni svjestan da mu oni planiraju zabavu iznenađenja i da je Jamiejev zadatak da na zabavu dovede Dana. Ima li sigurnije ruke od Jamiejeve za obavljanje bilo kojeg zadatka?

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju