Jedinstveno koncipirana serija u kojoj su životi i ljubavi mladih u svakoj epizodi opisani iz kuta drugog lika.

14.ep - ponedjeljak 11. lipnja
Vrijeme je da Alex nastavi dalje sa životom. Dan mora postati stvar prošlosti. To ne bi trebalo biti preteško. Pogotovo uz prijatelje kakve ima Alex. Jamie donosi videouratke koji su potpuno neprimjereni i koji samo još više deprimiraju Alexa. Nicki ga vodi u šoping, ali Alex je slomljen. Rob ga upozna sa svojim prijateljem Jeffom kako bi odigrali zajedno partiju pikada.

15.ep - utorak 12. lipnja
Sooz prolazi kroz teško razdoblje. Rob je ponovno sa Sashom. Pala je ispite i, da stvar bude gora, Nicki ima sve petice! No Sooz ima svoju „Malu knjigu o životu“ što znači da rješenja njezinih problema ne mogu biti daleko. Sooz ostane pred zaključanim vratima spavaće sobe dok na sebi ima samo majicu kratkih rukava. Jedina osoba u blizini koja joj može pomoći je Nicki koja jako uživa dok oblači Sooz u ružičaste hlače i visoke potpetice.

16.ep - srijeda 13. lipnja
Rob radi u noćnome klubu. Ekipa ulazi unutra nakon zatvaranja. Klub ima bazen i oni žele uživati u noćnome kupanju. Nažalost, nema svjetla i unutrašnjost je jezivo mračna.

17.ep - četvrtak 14. lipnja
Nicki vrijeđa činjenica da je Sooz smatra nemoralnom. Ona je zasigurno moralna. Za početak, ona uvijek čeka 24 sata prije nego što upozna drugog dečka. Nicki priznaje da voli izazove u životu, a Chris se čini kao savršena meta. Nakon što utvrdi da ga je Sasha preboljela, Nicki odluči krenuti u akciju. Naposljetku, ona može imati koga god poželi.

18.ep - petak 15. lipnja
Jamie je frustriran zbog nedostatka seksa. Iz toga razloga odluči svoj broj telefona podijeliti zgodnim djevojkama…

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju