Jamie i tim spašavaju klince koji su upali u nevolju dok su bili na raftingu. S obzirom na to da su zaglavljeni na stijeni odmah iznad vodopada, Ben mora ući u opasne vode ne bi li osigurao evakuaciju momaka.

3. - 4.ep. - 25. kolovoza
Jamie i tim spašavaju klince koji su upali u nevolju dok su bili na raftingu. S obzirom na to da su zaglavljeni na stijeni odmah iznad vodopada, Ben mora ući u opasne vode ne bi li osigurao evakuaciju momaka. Jamie će se zbližiti s jednim od momaka kad otkriju sličnosti u svojim zahtjevnim roditeljima. Nažalost, otići će predaleko braneći momkov postupak pred njegovim ocem, što će dovesti do kaosa na hitnoj te će antagonizam između njega i majke opet izaći na površinu.
Dok pakira opremu na kraju spašavanja, Ben će pasti u rijeku te će mu Peter spasiti život i ozlijediti se tijekom spašavanja. Otkrit ćemo mračnu tajnu o Benu koja prijeti uzburkavanjem njegova života i života onih koji ga okružuju.
Douglas i Helen će se zaljubiti, a Caroline i Jamie će se zabavljati u kući njezina oca te će zaboraviti na stalnu bitku za prihvaćanje koja karakterizira njezin odnos s Benom. Gordon mora smiriti svoju iziritiranost (neuspješno) kad se njegova kći Kirsty vrati s fakulteta s očajnim ukusom za glazbu i uzrokujući sveopću zbrku.
U pokušaju da poboljša svoju vještinu penjanja, te nakon što nije uspjela uvjeriti Bena da je dovoljno dobra za tim, Caroline se odlazi penjati sama. Naići će na planinara koji je pao prije nekoliko dana, ali obitelj još nije prijavila njegov nestanak. Kada ga Caroline pregleda, užasnut će je njegove ozljede. Caroline će pozvati tim, uključujući Bena koji će joj se pridružiti u spašavanju čovjeka.
Da bi prikupili prijeko potrebna sredstva, tim je odlučio odglumiti spašavanje staro sto godina, uključujući originalne kostime i opremu. Peter ih zove, obavještavajući da su prijeko potrebni na pravom spašavanju te da moraju krenuti onamo, odjeveni kako jesu u tom trenu. Kad stignu, pronaći će muža i ženu koja pati od MS-a, koji su se pokušali popeti na planinu da bi ona posljednji put vidjela pogled s nje. Njihova će sućut biti jača od svega te će joj tim odlučiti ispuniti želju vodeći je do vrha.
Te će večeri tim glasovati za Carolinino priključivanje kao službenog člana. U Douglasovu i Heleninu odnosu dolazi do problema koji pokazuju koliko se vječnom neženji teško promijeniti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju