Okupila ih je velika strast prema divljini i posvećenost spašavanju ljudskih života. Ne propustite nove nastavke serije 'Drugo lice planine'.

2.sez., 7.ep - 17. prosinca
Betty i Danny zadivljeni su kad vide dvije slijepe žene, Jo i Kim, kako iz policijske postaje odlaze na zadnje sezonsko planinarenje po brdima sa svojim vodičem Grahamom, koji nije slijep. Međutim, Betty i Danny se zabrinu kad se Jo, Kim i Graham ne vrate.Za to vrijeme ekipa se teško nosi s Peterovim odlaskom i Benovom i Annienom aferom.Ben žarko želi biti s Annie, no ona se teško nosi sa svojim preljubom te od Dannyja pokušava saznati kamo je Peter otišao.

2.sez., 8.ep - 18. prosinca
Zimski je dan u Glentannochu i spasilačka ekipa ide u potragu za dvoje nestalih skijaša koje je zahvatila lavina. Jonathan, jedini skijaš koji je lavinu preživio, s ekipom odlazi u potragu za svojom nestalom zaručnicom i bratom. Iako ekipa uspije locirati Jonathanova brata koji je živ te ga otprema u bolnicu, ne uspijeva pronaći Jonathanovu zaručnicu Lyndsey. U policijskoj postaji Lyndseyna majka očajnički traži da ekipa nastavi potragu za njezinom kćeri, no kako opasnost od daljnjih lavina raste, Gordon odlučuje da se ekipa mora spustiti s planine. Dok ostatak ekipe odlazi, Douglas ostaje na planini očajnički tražeći nestalu djevojku, a Gordon odlučuje ostati s njime.

1.ep - 19. prosinca
Dr. Gordon Urquhart u nevolji je jer njegova žena Alice smatra da provodi previše vremena spašavajući ljude, a premalo na kirurgiji, zbog čega se ona sama mora boriti s kaotičnom situacijom u bolnici. Na planini je godišnje planinarenje na solsticij braće Harryja i Andyja Clarka prekinuto kad se Harry posklizne i padne. Ovo naizgled jednostavno spašavanje doživjet će dramatični preokret kad Peter otkrije da Harry ima puknuće slezene te da će iskrvariti ako helikopter ne stigne po njega na vrijeme. U bazi je Heather zabrinuta zbog svog muža dijabetičara koji je izgubljen negdje na planini te je u opasnosti od hipoglikemije.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju