Okupila ih je velika strast prema divljini i posvećenost spašavanju ljudskih života. Ne propustite nove nastavke serije 'Drugo lice planine'.

4.ep - 7. siječnja
U pokušaju da poboljša svoju vještinu penjanja, te nakon što nije uspjela uvjeriti Bena da je dovoljno dobra za tim, Caroline se odlazi penjati sama. Naići će na planinara koji je pao prije nekoliko dana, ali obitelj još nije prijavila njegov nestanak. Kada ga Caroline pregleda, užasnut će je njegove ozljede. Caroline će pozvati tim, uključujući Bena koji će joj se pridružiti u spašavanju čovjeka.

5.ep - 8. siječnja
Zbog groznog vremena doći će do rušenja helikoptera. Annie i Ben bit će poslani da istraže slučaj. Nakon dolaska zatočit će ih bjegunac Billy Deansgate te će ih pištoljem prisiliti da ga odvedu na potrebno mjesto. Za to se vrijeme Peter, ne znajući u kojoj su opasnosti, ne trudi previše brinuti zbog toga što će Annie i Ben provesti noć na planini.

6.ep - 9. siječnja
Nakon zastrašujućeg putovanja, Annie i Ben jedva uspijevaju izbjeći smrt od Deansgateove ruke. Za to vrijeme Peter, lud od brige, istražuje kuda su se kretali te pronalazi Benove tragove i obaviještava policiju. Benovi i Annieni međusobni osjećaju počinju se mijenjati nakon njihova stravičnog iskustva. Gordon i Douglas pozvani su da spase pet svećenika zaglavljenih na planini. Pad stijene prijeti sigurnosti svih prisutnih, a Gordon i Douglas će završiti viseći i držeći se za halju brata Thomasa, u ozbiljnoj opasnost.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju