Okupila ih je velika strast prema divljini i posvećenost spašavanju ljudskih života. Ne propustite nove nastavke serije 'Drugo lice planine'.

2.ep - 1. siječnja
Tijekom izazovna spašavanja Mike će se odvojiti od tima zbog urušavanja tijekom spašavanja zaglavljene speleologinje Donne. Mikeov je jedini izlaz puzanje kilometrima podzemnih tunela kako bi se susreo s timom koji mora krenuti na opasan uspon da bi došao do druge strane tunela prije nego što se Mike i Donna utope u vodi koja nadire. Jamie, Douglas i Annie pozvani su na spašavanje pet penjača koji su bili vezani jedni za druge i pali. Vođa je ozbiljno povrijeđen nakon što je pao na lice te se njegov tim bori da pruži prvu pomoć žrtvama prije dolaska helikoptera. Spašavanje je osobito izazovno za Annie koja će otkriti da se vrlo teško nosi s ozljedama.

3.ep - 2. siječnja
Jamie i tim spašavaju klince koji su upali u nevolju dok su bili na raftingu. S obzirom na to da su zaglavljeni na stijeni odmah iznad vodopada, Ben mora ući u opasne vode ne bi li osigurao evakuaciju momaka. Jamie će se zbližiti s jednim od momaka kad otkriju sličnosti u svojim zahtjevnim roditeljima. Nažalost, otići će predaleko braneći momkov postupak pred njegovim ocem, što će dovesti do kaosa na hitnoj te će antagonizam između njega i majke opet izaći na površinu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju