Zbog groznog vremena doći će do rušenja helikoptera. Annie i Ben bit će poslani da istraže slučaj.

5.-6.ep - 1. rujna

Zbog groznog vremena doći će do rušenja helikoptera. Annie i Ben bit će poslani da istraže slučaj. Nakon dolaska zatočit će ih bjegunac Billy Deansgate te će ih pištoljem prisiliti da ga odvedu na potrebno mjesto. Za to se vrijeme Peter, ne znajući u kojoj su opasnosti, ne trudi previše brinuti zbog togašto će Annie i Ben provesti noć na planini.
Tim će uspjeti izvesti komplicirano spašavanje Louise i Javiera, Španjolskog posjetitelja koji je pao i onesviješten visi naopačke s “Dragon's Tooth Sea Stacka“. Nakon uspješna spašavanja Caroline će se iskazati u helikopteru te će točno prepoznati Javierovo pogoršanje kao alergijsku reakciju na čokoladu.

Helen će prigovoriti Douglasu o predanosti te će on pasti na njezinu ispitu, a Jamie će biti šokiran kad sazna da je Jane dobila stalno mjesto u bolnici. Tim smišlja tulum iznenađenja za Gordonov rođendan.
Nakon zastrašujućeg putovanja, Annie i Ben jedva uspijevaju izbjeći smrt od Deansgateove ruke. Za to vrijeme Peter, lud od brige, istražuje kuda su se kretali te pronalazi Benove tragove i obaviještava policiju. Benovi i Annieni međusobni osjećaju počinju se mijenjati nakon njihova stravičnog iskustva.
Gordon i Douglas pozvani su da spase pet svećenika zaglavljenih na planini. Pad stijene prijeti sigurnosti svih prisutnih, a Gordon i Douglas će završiti viseći i držeći se za halju brata Thomasa, u ozbiljnoj opasnost.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju