Glumci nove turske serije 'Ljubav, vjera, nada' koju gledatelji imaju priliku pratiti na Novoj TV od 8.svibnja, Murat Ünalmis i Birce Akalay, ljubav sa seta preselili su u stvarni život, no bračni život nije bio dugog vijeka.

Ljubavna idila sa seta u stvarnom životu ipak nije potrajala

Još jedna nova ljubav iz serije. Birce Akalay i Murat Ünalmis, glavni glumci serije „Ljubav, vjera, nada“, snimane u Kapadokiji, ostvarili su svoju ljubav iz serije. Bliskost nastala razgovorima Ünalmisa i Akalay na snimanju serije o dvjema sestrama koje se zaljube u istog muškarca, pretvorila se u ljubav.

Ljubav između ovih dvoje glumaca započela je samim početkom snimanja serije. Prema saznanjima, Birce je imala problema u prilagodbi kako se našla u stranom okruženju, odvojena od obitelji i Istanbula. Njezinu melankoličnost pokušao je razbiti Murat Ünalmis, što mu je i pošlo za rukom te se Birce uplela u njegovu ljubavnu mrežu.

Nedugo zatim, Murat je odlučio ponovno uzeti stvari u svoje ruke te zaprositi Birce, a kako ju je zaprosio, Murat kaže: “Taj tjedan trebali smo snimati 14. epizodu serije ''Ljubav, vjera, nada''. Pročitao sam scenarij, Jusuf je trebao zaprositi Havu. Jusuf me inspirirao i kupio sam prsten na dan kad smo snimali tu scenu. U jedan džep stavio sam svoj prsten, a u drugi Jusufov. Onda sam rekao: ''Hoćeš li se udati za mene?''. Birce je, naravno, rekla svoju repliku: ''Ne mogu se udati za tebe, Jusufe'', a ja sam je pitao: ''Hoćeš li se udati za mene, Birce?'' Redatelj me pitao: ''Što to radiš, Murate'', a ja sam rekao: ''Čekajte malo, prosim djevojku.''

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju