"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sez., 231.ep - 08. kolovoz
Bo i Hope drže Martina na nišanu ne bi li ga uhitili pod optužbom da je da je naručio ubojstvo Avina psihijatra. Martino tvrdi da mu to ne mogu prišiti, a Ava im kaže da poznaje sve njegove plaćenike. Ona može identificirati ubojicu. Kad je Martino pokuša ušutkati, kaže mu da je naručio Steveovo ubojstvo, a ona ne želi da Steve strada. Angelo napokon priznaje. Avu je drogirao vlastiti otac. Otkriven, Martino izvlači pištolj...
Max kaže Stephanie da mu je žao što joj nije vjerovao. Zna da su je njegove laži uzrujale. Stephanie to priznaje, ali i svjesna je toga da joj je pokušao pomoći kao prijatelj.Nicole i E. J. počinju voditi ljubav u sauni, ali E. J. prekida. Ne može to učiniti jer se osjeća kao da time vara Samanthu. Nicole mu kaže da jako griješi. Ali E. J. ima plan. Pokušava Lucasa izvući iz zatvora kako bi se za Samanthinu ljubav izborio u ravnopravnoj borbi s Lucasom.

2.sez., 232.ep - 09. kolovoz
Lexie i dr. Elman pokušavaju zaustaviti Kayline trudove. Kayla se boji da će izgubiti dijete. Chelsea i Stephanie dođu u bolnicu. Kayli je pukao vodenjak i više nema povratka. Stephanie i Steve bdiju uz Kaylu. Kayla rodi dječaka, ali on ne diše.
Victor pita što Chloe opet radi u kući. Zna već da je Brady tražio rastavu i kaže joj da nije dobrodošla. Philip se upleće. Kaže Victoru da nije smio tajiti istinu o Bradyju, Victor mu odgovori da zna za provalu kod Johna. Tada mu Philip kaže da posjeduje disketu i da je pokušava dešifrirati. Victor je impresioniran i predaje Philipu u ruke Kiriakisovo poslovno carstvo. Sami je s E. J.-om kada ga iz zatvora nazivaju da je njegova molba odbijena i Lucas ostaje u zatvoru. Sami je slomljena, a E. J. je pita na čemu je on s njom. Je li ljubomorna na Nicole zato što voli njega? Još je uvjerava da će uvijek biti uz nju i da će ostaviti Nicole ako mu ona za to da dobar razlog.

2.sez., 233.ep - 10. kolovoz
Kayla je rodila dječaka, ali on ne diše sam i Kayla je poluluda od brige. Želi vidjeti dječaka, ali Lexie je zaustavlja. Čim stabiliziraju dječaka, moći će ga vidjeti ona i Steve. U bolnici su Chelsea, Max i Stephanie. Pojavi se Nick i pita Maxa za promjene koje je unio u njegovu radnju.Daniel je u liječničkoj sobi i Chelsea ga traži da vidi Kaylino dijete, a on je uvjerava da se ne brine jer je dijete u najboljim rukama. Zatim ga Chelsea pita poriče li još da je voli, a Daniel odgovara da Chelsea gaji lažne nade, da je on stariji i zna što je najbolje za oboje. Ali Chelsea mu ne ostane dužna, naziva ga kukavicom i tada je Daniel poljubi.

2.sez., 234.ep - 11. kolovoz
Daniel i Chelsea spremni su voditi ljubav kad začuju otvaranje vrata. Chelsea se skrije jer je ušla atraktivna liječnica. Predstavi se kao dr. Amber Kress i počinje očijukati s Danielom. On je prekida u tome kad joj kaže da je s nekime u vezi i dr. Kress se razočarano povlači. Chelsea likuje jer sada zna da on gaji osjećaje prema njoj. Daniel prizna da nije od kamena, ali ispričava se zato što ju je poljubio. Držat će se podalje od nje i paziti da mu se to više ne dogodi.
Lucas zahvaljuje Mickeyju što već izlazi iz zatvora. Čuvar mu kaže da to nije sloboda ni uvjetna sloboda. U kućnom će ga pritvoru nadzirati 24 sata na dan. Morat će uvijek biti na istoj adresi, neće smjeti izlaziti. Udalji li se više od 10 metara, narukvica na gležnju uključit će alarm. Maggie i Mickey kažu mu da Sami s blizancima sada živi u kući DiMera s Johnom. John je spreman preuzeti odgovornost za nj, a i nema baš nekog izbora. Lucas pristaje, bit će bar pod istim krovom sa svojom kćeri.

2.sez., 235.ep 12. kolovoz
Sami i E. J. upravo su vodili ljubav. E. J. joj govori kako je dobra majka i koliko mu je stalo do nje, ali Sami ne želi razgovarati. E. J. je poljubi i oni polako počinju voditi ljubav. Istodobno stiže Lucas za kojega John potpisuje sve papire. Lucas ne shvaća zašto Sami s blizancima živi u kući. Rolf ga šalje na kat i Lucas nađe Sami i E. J.-a gole u krevetu. Lucas je šokiran, Sami trči za njim. Lucas zahtijeva da vidi svoju kćer i zatim odlazi. Ali stražar ga upozorava da je pritvor aktiviran. On više ne može otići iz Johnove kuće.
Bo i Hope vratili su se na posao. Bo je junak dana zbog obračuna s Vitalijem. Roman je na pivu s Annom kada stiže Tony s Kate. Roman želi s Kate razgovarati o njezinoj vezi s Vitalijem. Anna je ljubomorna na Kate i pita Tonyja ima li što s njom. Tony joj odgovara tako da je zaprosi.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju