Na našem programu odnedavno imate priliku gledati planetarno popularni „Nate Berkus Show“, stoga, vrijeme je da upoznate i autora showa!

Nate Berkus, jedan od najpopularnijih svjetskih dizajnera rođen je 1971. u Kaliforniji. Od malena je pokazivao interes za dizajn, te je po vlastitim riječima bio valjda jedini osmogodišnjak u kvartu koji je nešto znao o dizajniranju. Nakon diplome, Nate se zaposlio u aukcijskoj kući Leslie Hindman početkom devedesetih. Upravo u to vrijeme zaljubio se u uređenje interijera. Nakon nekoliko godina otvara vlastitu tvrtku koja se bavi uređenjem interijera te ubrzo počinje nizati uspjeh za uspjehom. Ipak, za dodatnu slavu zaslužna je vjerojatno najpopularnija Amerikanka, Oprah Winfrey. Naime, od 2005. godine postao je glavni stručnjak i stalni komentator za dizajn ovog uspješnog i slavnog showa.

Kako Oprah očito otvara sva vrata, uskoro su uslijedili i novi uspjesi. Naime, odmah pri kraju iste godine izdao je knjigu „Home Rules: Transform the Place You Live into a Place You’ll Love“, koja je odmah postala jedna od najprodavanijih knjiga u Americi. Također, uskoro je postao i domaćin showa „Oprah's Big Give“, koji se snimao tek jednu sezonu. Unatoč tome, dobio je priliku raditi novi show, ovaj put sa svojim imenom, kojega možete svakodnevno gledati na programu Nove TV. Tako je u rujnu prošle godine na NBC – u s prikazivanjem krenuo „Nate Berkus Show“, kojeg će Nova TV prikazati u 175 nastavaka, tako da imate priliku saznati sve do najsitnijeg detalja o uređenju interijera.

U showu Nate svakodnevno ugošćuje veliki broj gostiju, te na jednostavan i neposredan način daje savjete o uređenju doma i lifestyleu. Također, nekim sretnicima će i pomoći na licu mjesta, u njihovom domu, a svoje usluge pružiti će i raznim slavnim facama. Zato, ako vas dizajn zanima, znate koji je show pravi pogodak za Vas!


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju