Večeras u 23.25 pogledajte odličnu biografsku krimi- dramu 'Bijeli prah', a koji Vas sve filmovi očekuju do kraja tjedna pročitajte u našem tekstu.

Bijeli prah (četvrtak 23:25) -

Priča o usponu i propasti kralja droge, Georga Junga, kojeg je sjajno utjelovio i dočarao legendarni Johnny Depp. Kako od dna doći do vrha, steći ogromno bogatstvo i zatim sve to izgubiti vidjet ćete u ovom filmu. Uz izvrsnog Deppa, u "Bijelom prahu" nastupa i Penelope Cruz u ulozi supruge glavnog lika, Georgea Junga.

Cura na zadatku (petak 21:55) - Da su ljepota i policijska uniforma itekako spojive, pokazat će Sandra Bullock. Naime, kako bi pomogla u hvatanju opasnog serijskog ubojice, pomalo muškobanjasta i prgava policajka Gracie Hart (Bullock) morat će pristati bar na neko vrijeme, postati missica...

Resident Evil 3 (petak 00:00) - Alice (Milla Jovovich) ponovo se vraća na scenu. U ovom nastavku kultnog serijala udružuje se s ostalim nezaraženim ljudima kako bi pokušala eliminirati smrtonosni virus koji prijeti svako ljudsko biće učiniti neumrlim. Hoće li joj to poći za rukom, na vama je da provjerite.