Tommy Lee Jones i Will Smith kao dvojica supertajnih agenata, pokazat će vam zašto „drmaju“ holivudskim svijetom posljednjih dvadesetak godina!

Jedan je agent Jay, a drugi agent Kay, a zajedno tvore dvojac tajnig agenata koji svoj posao žele obaviti savršeno, bez obzira kolika bila cijena toga. No, što se događa i kako se obraniti od vanzemaljske prijetnje, provjerite u jednom od najotkačenijih i najzabavnijih filmova devedesetih, malom remek djelu redatelja Barryja Sonnenfelda, „Ljudi u crnom“.

Will Smith u ovom hit filmu utjelovljuje Jamesa Edwardsa, koji nedvojbeno ima problema s autoritetom i zakon provodi na svoj način. Jedne noći progoni neobičnog zločinca za kojeg se ispostavi da je vanzemaljac, te ga pod svoje uzima iskusni agent Kay. Ubrzo njih dvoje postaju partneri, te dobivaju zadatak koji ovisi o spašavanju planete; uništavanje gigantskog kukca koji je spreman uništiti svijet kakav poznajemo. Dvojcu če pri tome pomoći i privlačna doktorica Laurel, čiju rolu izvrsno tumači Linda Fiorentino.

Film je postigao značajan uspjeh i na kino blagajnama, ali je zaslužio i tri nominacije za najprestižniju filmsku nagradu Oscar. Izvrsni i karakterni Tommy Lee Jones osvaja publiku u ulozi uvijek ozbiljnog i namrgođenog tajnog agenta, dok mladi Will Smith još jednom pokazuje zašto je uspio kao komičar, ali i kao glumac idealan za uloge u raznim blockbusterima. U svakom slučaju, večeras se isplati od 22 sata imati upaljen program Nove TV, i uživati u zgodama ovog legendarnog dvojca.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju