Vodeća medijska kompanija, Nova TV, krajem 2022. godine preselila je u novu poslovnu zgradu i kompleks studija.

 Preseljenjem je Nova TV podignula svoje poslovanje na višu razinu te sada na istoj lokaciji obuhvaća i poslovne prostore i setove predviđene za snimanje brojnih TV formata. Moderan i inovativan dizajn zgrade, koja se nalazi u samoodrživoj poslovnoj zoni City Island u Buzinskim krčima, refleksija je vrijednosti utkanih u viziju kompanije.

Zgrada Nove TV, koja obuhvaća i uredske prostore, prostire se na više od 15.000 metara četvornih. Uz setove za snimanje zabavnih emisija i serija, izgrađen je i potpuno novi, multifunkcionalni studio Dnevnika Nove TV koji se prostire na 600 metara četvornih, a u njemu je implementirana najmodernija tehnologija.

Studio iz kojega proizlaze najgledanije zabavne emisije Nove TV prostire se na više od 1.500 metara četvornih i visine od 15 metara. Uz njega, u novoj zgradi nalazi se i novi studio najgledanije lifestyle emisije IN magazin koji se prostire na 550 metara četvornih, virtualni studio, nekoliko studija predviđenih za snimanja domaćih serija, studijski prostor redakcija digitalnih kanala Nove TV, a cjelokupni prostor daje predodžbu jednog kompletnog, integriranog kompleksa koji zadovoljava potrebe multimedijalne kompanije.


foto: Rineo

Preseljenjem u novi uredski i ultramoderni studijski kompleks Nova TV dodatno je učvrstila svoju poziciju lidera na našem tržištu ali i medijske kompanije koja u svim segmentima posluje prema najvišim svjetskim standardima. Najmoderniji studijski prostori opremljeni najboljom tehnologijom na svjetskom tržištu, kao i novi uredski prostori, zadovoljavaju potrebe kreiranja najboljeg programa u zemlji te uvelike olakšavaju radne i proizvodne procese.

''Ovo je značajan trenutak za sve nas, jer izuzev toga što nova zgrada zadovoljava sve potrebe kreiranja najboljeg TV programa, sada smo svi zajedno na istoj lokaciji što dakako olakšava radne procese, ali i jamči vrhunski doživljaj koji odgovara vodećoj poziciji tvrtke, kao i očekivanjima naše publike. Izgradili smo najmodernije studije u zemlji i opremili ih najnovijom i najkvalitetnijom opremom i tehnologijom što će nam omogućiti da iz dana u dan živimo našu viziju i stvaramo dodatnu vrijednost za našu publiku i klijente. '' rekao je Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV, povodom preseljenja.

U novoj, impresivnoj zgradi, timu Nove TV otvorene su nove dimenzije koje pružaju prostor za kreativan rad, a Nova TV kao neprikosnoveni lider na tržištu nastavlja pomicati granice televizijske industrije.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju