"Kao pijesak kroz pješčani sat ... takvi su Naši najbolji dani."

2.sezona, 92.epizoda - 24. siječnja
E. J. nagovara Sami da se požuri u Santo Domingo i ondje razvrgne brak s Lucasom sada kad su papiri o poništenju braka sređeni. Smišlja i plan kako će natjerati Lucasa da da Sami rastavu.Lucas nailazi na Kate koja je u bolnicu došla pogledati blizance. Kaže Kate da je nabavio obrasce za promjenu prezimena u Horton. Ne želi više biti njezin sin. Kate je očajna. Lucas ne odustaje, ali osjeća krivnju i dopušta Kate da posjećuje unučad.

2.sezona, 93.epizoda - 25. siječnja
Lucas još odbija Sami dati rastavu i ona se boji da će se Dimere osvetiti djeci ili obitelji. Lucas joj obećava da će ih sve zaštititi, ali poslije Sami sanja da joj je obitelj mrtva zato što se nije udala za E. J.-a. Probudi se vrišteći i kaže Lucasu da će se rastati od njega s njegovom pomoći ili bez nje.E. J. moli Kate da mu pomogne oko rastave Sami i Lucasa. Kate je u iskušenju, ali ipak odbija. Sjeća se kako joj je Lucas dopustio da primi jedno novorođenče i ne želi narušiti taj krhki mir. Dolazi sestra i mijenja na kolijevkama prezimena djece s Roberts u Horton. Povrijeđena Kate obećava E. J.-u pomoć. On smatra da Lucasa treba uvjeriti kako je Katein život u opasnosti ako se osveta ne završi. Kate nevoljko pristaje.

2.sezona, 94.epizoda - 26. siječnja
Nick i Chelsea u zamci su u prostoriji s eksplozivima. Nick smišlja način kako da spasi Chelsea od bombe, ali tad se ona aktivira i Nick svojim tijelom želi zaštititi Chelsea. U zadnji ih tren spasi Umar Abboud, čovjek s ožiljkom koji je nekoliko tjedana prije došao po dječake. Umar kaže da želi dječake odvesti u svoju zemlju i tako ih zaštititi.Nick se oprašta s dječacima dok se Billie i Jett vrte oko Chelsea. Jett pita Chelsea zašto ga izbjegava, a ona tvrdi da je imala posla. Zove je da katkad odu na večeru, ali ona izbjegava odgovor.Ponovno su u studentskom domu i Chelsea kaže Nicku da je heroj. Poljube se i Chelsea ga poziva na proslavu Noći vještica. Nick je presretan, uvjeren da opet hodaju.

2.sezona, 94.epizoda - 27. siječnja
Kate gleda dok E. J. ispaljuje rafal u njezin auto kako bi sve izgledalo kao napad na njezin život u pokušaju oživljavanja osvete među obiteljima. Urotnici se nadaju da će tako uvjeriti Lucasa da pristane na rastavu od Sami.Lucas poslije dozna za to i odjuri k majci u bolnicu. Roman uzima Kateinu izjavu, ali nešto mu je sumnjivo u vezi s napadom. Dolazi Lucas i Kate je presretna što se on zabrinuo. Nasamo daje majci pištolj kako bi se mogla braniti. U bolnici Lucas govori Sami o napadu na majku i pristaje na rastavu. Sami želi još istu noć krenuti u Santo Domingo prije nego što još netko ne nastrada.

2.sezona, 96.epizoda - 28. siječnja
Sami i Lucas u Santo Domingu su kako bi se rastali u roku od 24 sata. U hotelu Lucas po posljednji put moli Sami da odustane, ali ga ona dirljivo podsjeća koliki su životi u opasnosti. Udat će se za E. J.-a, kaže, i rastati od njega čim Stefano umre i tad može cijeli život provesti s Lucasom. Stiže teklič iz odvjetničkog ureda i Lucas nevoljko potpisuje papire za rastavu. U međuvremenu, Kate povlači svoje veze kako bi vidjela nalaze DNK-testova obavljenih na blizancima.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju