Instruktorica pilatesa i instruktor gimnastike ušli u Survivor!

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Tim crvenih ojačan je Lukom, 25-godišnjim instruktorom gimnastike, i Nikolinom, 23-godišnjom instruktoricom pilatesa. „Iznenađenje je bilo fantastično. Došla su nam dva nova člana. Bio sam u pecanju i u povratku sam vidio da me dozivaju i krenuo sam se vratiti. Vidio sam dvoje novih nasmijanih ljudi. Jako sam se obradovao“, ispričao je Marko. „Nije se znalo tko je više uzbuđen kad smo došli, mi koji smo došli ili oni koji su nas dočekali“, rekla je Nikolina koja je tražila od tima da je zovu Nina, a Luka je tražio da mu plemensko ime bude Kalu.

U nastavku upoznajte nove članove: 

Nikolina Ambulija 

23, instruktorica pilatesa, Novi Sad

Nikolina je 23-godišnja instruktorica pilatesa. Dolazi iz Trebinja, a živi u Novom Sadu. Od djetinjstva mašta o sudjelovanju u Survivoru i natjecateljskog je duha, pa se sada zbog toga i prijavila. Najveća podrška joj je dečko, a obitelj je također podržava u odluci da uđe u Survivor jer znaju da što god Nikolina naumi – to i ostvari.

Njezin najveći strah je ona sama, plaši se svog kratkog fitilja i svojih reakcija kad je bijesna. Teško će podnijeti nedostatak hrane, a jedva čeka da ostane bez mobitela i interneta. Voli prirodnjački i nomadski život. Smatra da ima sve što je potrebno za pobjeedu u Survivoru i posebno ističe da je sposobna i spretna.

Luka Jovanović 
 

25, instruktor gimnastike, Beograd

Luka radi kao osobni trener i stretch terapeut, a uz to je i student na diplomskom studiju Fakulteta sporta i fizičkog obrazovanja. Želi biti motivacija drugim ljudima. Smatra da je Survivor njegov životni poziv i misli da je stvoren za ovaj show, s obzirom na to da mu je cijeli život preživljavanje. Taktika za pobjedu mu je da igra za publiku, a ne za igrače.

Na otoku će mu najviše nedostajati glazba. Obitelj mu je najveća podrška. Za sebe kaže da je optimist, borben, izdržljiv i hrabar, ali i tvrdoglav i sklon tome da ulazi u rizične situacije. Misli da će biti najiskreniji natjecatelj i da će mu to pomoći na putu do pobjede.

Survivor pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju