Marina: „Zatražila sam da krenemo u plemenu od nule, da krenemo naprijed“

Prije druge tjedne igre za plemenski imunitet, veliki plavi klan okupit će se kako bi prokomentirao trenutačne napete odnose između dva klana u plemenu. „Nakon plemenskog vijeća Sanja i Marina su još nešto pričale, iako smo dogovorili da probamo sve odnose vratiti na početak, i krenemo od nule. Njih dvije nastavljaju pričati o tome. Denis kaže: 'Pa dobro, zašto nastavljate pričati o tome, hajdemo o nule.' Točno kad je rekao tu rečenicu, rekao je da sam ja bojkotirao jučerašnju igru i da nisam igrao drugi krug. Stalno dvoličnost i licemjerje iz koraka u korak“, prisjetit će se Filip.

Antonia pak misli da je David dugo imao masku na licu, a nakon zadnjeg plemenskog vijeća počeo ju je skidati. S njom se slažu i drugi. Denis pak opet strahuje od toga da će članovi iz velikog klana igrati slabije kako bi izgubili. „Mislim da je najbolje da ispadne Filip, jer je on kolovođa velikog klana“, komentirat će Luka.

Prije natjecanja Marina će ispričati da je plavo pleme razgovaralo te da su pali neki dogovori.

„Zatražila sam oprost od svih za sve svoje verbalne i neverbalne komunikacije koje su navele na razmišljanje. Izrazila sam i želju da prestanemo s ovim dječjim igricama. Nema smisla ovo kojim se putem ide. Zatražila sam da krenemo u plemenu od nule, da krenemo naprijed. Mislim da se većina složila s tim i da ćemo nastaviti dalje“, reći će Marina.

Denis pak smatra da bi sljedeća iz showa trebala ispasti Nora, a budući da ima moć izreći jedno ime osobe koja će direktno ići u eliminacijsko natjecanje, bit će zanimljivo vidjeti hoće li se odlučiti za Noru ili ipak nekog drugog.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju