Potražila ga je pogledom čim se probudila...

Jutro nakon Leovog ispadanja, najteže će biti Antoniji. Ispričat će kako ga je potražila pogledom čim se probudila, ali njega nije bilo blizu nje. „Najteža stvar u Survivoru mi je bilo Leovo ispadanje. Nisam to očekivala, jer balans koji je igrao u duelu je inače njegova igra, uvijek je bolji u balansu. Stoga nisam očekivala da će ispasti. Dečko je satkan od dobroćudnosti. Takav se osoba ne rađa često. Ali, tako su se karte posložile i njemu će se to vratiti. Da ima više ljudi kao što je Leo, svijet bi bio ljepši“, ističe Antonia.

Nora, koju je Leo spasio svojim glasom od duela, veoma mu je zahvalna. Tim je potezom riskirao svoje mjesto u natjecanju, kako bi njoj osigurao prolazak dalje. „To pokazuje koliko je dobar karakter i kolika je ljudina“, kaže Nora.

Tijekom zajedničkog vremena u kampu, crveni i plavi komentirat će i Sanjin dolazak na plemensko vijeće, na kojem je pokazala koliko je ljuta na njih. „Kad sam vidjela porotu, bili su mi malo čudni Marko i Sanja. Ona nije nikoga htjela pogledati. Mislim da je jako povrijeđena što je ispala. Očekivala je pobjedu, a nije do nje došla“, rekla je Nataša dan poslije duela kojeg je Sanja pratila s ostalim članovima porote. O čemu će još razgovarati četvrtfinalisti te kako će izgledati sljedeća igra kojom ćemo biti korak bliže do finala, doznajte večeras u novoj epizodi Survivora.

Ne propustite finale Survivora u nedjelju, 28. svibnja na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju