Devet polufinalista ove nedjelje nastavlja natjecanje za titulu Supertalenta!

 Među polufinalistima u drugoj epizodi naći će se šarmantan i zabavan multi-voicer Mario Zovko koji je publiku zadivio nevjerojatnom i nesvakidašnjom sposobnosti oponašanja brojnih balkanskih pjevača.

Zabave neće nedostajati ni uz nastup splitskog klauna Spartanka Smotanka koji je svoju višegodišnju vojničku karijeru u potpunosti zamijenio klaunskom.

Novi set nevjerojatnih trikova s loptom priprema 18-godišnji majstor u freestyle nogometu Nemanja Pejčić koji već nosi titulu prošlogodišnjeg balkanskog prvaka u ovoj sportskoj disciplini. Nemanja je svoj talent brusio izvodeći nastupe na ulicama, a oduševljeni komentari žirija pokazali su da stvoren za veliku pozornicu.

U intervju za novatv.hr otkrio je i brojne zanimljivosti o svom audicijskom nastupu.

Posljednje pripreme za polufinale odvijaju se i među članovima plesnih klubova, a ove ćemo nedjelje vidjeti čak dvije skupine. Na veliku pozornicu vraća se plesni studio My Way.

Svoju polufinalnu koreografiju predano uvježbavaju i članovi plesnog kluba Megablast koji su od svog audicijskog nastupa do sada svojoj kolekciji pridodali još nekoliko nagrada s natjecanja u breakdanceu.

Za vrhunsku atmosferu u studiju pobrinut će se nasmijane, vesele i energične članice grupe Chicas iz Slovenije koje su se već istaknule kao gospodarice dobre zabave.

Novu pjesmu za polufinale marljivo priprema i mlada pjevačka nada Emma Uvalić.

Od pjevača ćemo ove nedjelje vidjeti i nastup Kristijana Crnice koji je svojom posebnom energijom i jedinstvenim stilom pjevanja osvojio velike simpatije žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju