Došao je iznenaditi publiku, žiri i samog sebe!

U slobodno vrijeme voli spavati, a inače jako puno razmišlja i, kako kaže, vjerojatno se zato vrlo brzo i umori. Ovaj nastup na velikoj pozornici Supertalenta prvi mu je javni nastup. Inače je svoj talent brusio pred poznatom ekipom prijatelja.

Bez previše predstavljanja Mario je krenuo u izvedbu. Njegov talent multi-voicera odmah je ukrao svu pažnju žirija i publike. 

Kad je počeo izmjenjivati izvođače i pjesme žiri je bio u šoku. „Wow! Stvarno iznenađenje. Mislila sam da ćete sad pjevati neki čudan stil. Ali ova brzina promjene…“, započela je Maja.

„Kod samog početka pjevanja ja sam čuo da ste osoba koja stvarno zna što radi. To pjevanje je stvarno super i baš me zanima kog sve možete pjevati“, zapitao se Fabijan, a Mario dodao da je lista duga.
 

Mario ne preferira horoskop, ali kaže da ga njegov kineski znak vepar u potpunosti opisuje, a njegov život najbolje opisuje rečenica „tri puta padneš, tri puta se dižeš“. Mario je magistar informatike koji se oženio ženom koju je upoznao preko društvenih mreža. Poslao joj je zahtjev za prijateljstvo, a ona ga je napala i prije nego se predstavio. Nije mogao dočekati spoj s takvom ženom, pa ju je pozvao da izađe ispred zgrade da se upoznaju. Kaže da se već na prvom susretu moglo prepoznati da će mu to biti žena.

Njegovi hobiji su fotografija i spavanje. Idol mu je David Beckham i Mario je kao tinejdžer imao njegovu frizuru. Najsretniji trenutak mu je bio kada je himna Ode to Manchester United, koju je skladao za svoj omiljeni klub, zasvirala na utakmici Lige prvaka. 2019. su njega i suprugu na Old Traffordu dočekali kao kralja i kraljicu. Nije baš htio puno u javnost izlaziti sa svojim talentom multi-voicera, nego je dosad više svoju ekipu zabavljao time.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju