Prvi su plesni klub na ovim prostorima koji se bavi isključivo jedino shuffle plesom.

Mirela i Vesna upoznale su se preko zajedničkog poznanika koji ih je odlučio spojiti jer dijele ljubav prema istoj vrsti plesa. One dolaze iz različitih sredina, ali osim ljubavi prema plesu zajedničko im je to što ih nikada nitko nije shvaćao u potpunosti ozbiljno niti je mislio da će napraviti bilo što od svog plesa.
Odlučile su osnovati klub kako bi dale priliku neshvaćenima i onima koji nemaju gdje iskoristiti priliku da se posvete plesu. Prvi su plesni klub na ovim prostorima koji se bavi isključivo jedino shuffle plesom.

Početak nastupa na pozornicu je donio Fabijanovu najdražu pjesmu pa je tijekom cijelog nastupa plesao uz Vibe.

 

„Ja ću vam biti iskren shuffle dance i ovo što ste nam pokazali je kul i zanimljivo. A format koji mi tražimo, pogotovo kad vas dođe 15 ovdje ili kao grupa, je da to zaista bude usklađeno, sinkronizirano i na istoj razini. A kod vas to nije bilo tako“, komentirao je Davor te pohvalio muški dio ekipe što su se odlučili baviti ovom vrstom plesa.


Da postoje određene razlike i neusklađenost utvrdio je i Fabijan. Pohvalio je izbor plesnog stila i što se svi međusobno druže, ali zapitao se hoće li to biti dovoljno za prolaz u Supertalentu.


„Meni je izuzetno drago što ste došli jer ste mi dali priliku da upoznam malo bolje još jedan plesni stil koji nije jako proširen. I moram vam priznati da sam vas sa zanimanjem promatrala, ali isto tako vam moram priznati da ja ovdje moram ocijeniti vas u kontekstu svih dosadašnjih grupa koje smo imali… I tu bojim se da ćete malo otići možda tužnijeg lica doma. Jer čim vas je puno vi doista morate biti svi kao jedan“, istaknula je Martina te im dala poticajni DA. Drugi članovi žirija ipak su potvrdili da iako je bilo zanimljivo, ovoga puta nije bilo dovoljno za prolaz.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju