Iako prošle godine nije uspjela proći u idući krug, ovoga se puta u punom sjaju vraća na veliku pozornicu.

Splićanka Branka Čikeš ostala je upamćena po izjavi da se u Supertalent prijavila jer ju je u show pozvala Maja Šuput, misleći na promotivni spot koji je jednom prilikom vidjela na televiziji. Iako prošle godine nije uspjela proći u idući krug, ovoga se puta u punom sjaju vraća na veliku pozornicu.

Gospođa Branka prijavila se da nasmije publiku pričanjem viceva te da i zapjeva. U prvom dijelu nastupa izvela je pjesmu Tereze Kesovije „Nono, moj dobri nono“, a Martina je odmah reagirala i stisnula X. Nakon nekoliko trenutaka isto je ponovila i Maja.

 

Zatim su poslušali nekoliko viceva te su uslijedili komentari. Za početak Fabijan je zamolio gospođu Branku za još jednu pjesmu. Odmah je zapjevala „Ako me ostaviš“ veliki hit Miše Kovača, a atmosfera u studiju se zapalila. Publika je zapjevala uglas i ustala podržati Branku, a podršku su dali i voditelji koji su zaplesali.

„Branka Vi nama uvijek donesete malo zabave i za nas i za publiku, a pogotovo za naše voditelje. I mi Vas pozivamo od sveg srca da dođete sljedeće godine ponovo. Službeno, Vi ste pozvani“, poručila joj je Maja.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju