Damir u pripremi ima cijeli album.

Damir Slunjski glazbenik je s Njemačkom adresom koji boravi u Vodicama kada posjećuje Hrvatsku. U Njemačkoj živi sa suprugom, a ima i troje male unučadi. Njegov je zaštitni znak šešir bez kojega nigdje ne ide. Od djetinjstva voli glazbu: u osnovnoj školi svirao je tamburicu i ima završena 4 razreda tamburice, ali osim toga nije ništa drugo profesionalno učio svirati. Uvijek su ga poslovi odvraćali od njegove prave ljubavi – glazbe. Odrastao je slušajući Crvenu Jabuku, Divlje Jagode i Prljavo Kazalište. Svira gitaru i ona je uvijek uz njega, a jednu je čak i sam izradio.

Autorska pjesma, dobra energija i stil – put su do dobrog nastupa. No je li to zadovoljilo kriterije stručnog žirija Supertalenta? 

„Ovo sve što pričate mi je super. I ovo što ste izveli mi je super. Ali znate što mi je malo žao – da pjesma nije više bila u country stilu. Malo mi je to bilo u disproporciji… a pjesma je bila neke 80-e…“, istaknula je Martina. S njom se složio i Davor te pohvalio dobru energiju, no nije mu ovaj nastup baš za Supertalent.
Da je Damir sigurno našao dio publike za sebe uvjerena je Maja. A Fabijan ga je zamolio za djelić još neke pjesme u kojoj mogu čuti više tog country stila. Žiri se jednoglasno složio da su se dobro zabavili, ali da to ovoga puta nije bilo dovoljno. Unatoč tome Damir je zadovoljan i kaže da je ispunio svoj cilj.
Njegov žanr je country, iako ima i „rock rasturačina“ na svom albumu, koji je nedavno sam napravio. Prije 15-ak godina napisao je svoju prvu pjesmu. Pisao je djevojkama pjesme, ali suprugu nije time osvojio, nego drugim kvalitetama. Za sebe kaže da je totalna pozitiva, ali tvrdi da čak bolje piše tužne pjesme. Kad radi svoje pjesme, najprije osmisli melodiju, a tek onda tekst.
Kao klinac je prije 10-12 godina pokušao napraviti prvi album, ali ipak ovaj novi smatra svojim prvim. Na jednoj pjesmi mu je Neda Parmać pjevala back vokale. On je prije sve radio sam – primjerice za prvi spot je napisao scenarij na 6 stranica i pjevao sam sebi back vokale, svirao gitaru i pregledavao 520 gigabajta materijala i montirao, ali sad smatra da što više ljudi ima u projektu, to bolje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju