Koja će tri natjecatelja osvojiti prolaz u finalu showa doznajte u nedjelju na Novoj TV!

U drugoj polufinalnoj emisiji novu i još veličanstveniju koreografiju plesa na šipci predstavit će Mia Kuleš i Ivo Štrkljević koji su svojim audicijskim nastupom pomeli pozornicu Supertalenta i izazvali lavinu pozitivnih reakcija te naposljetku osvojili Davorov zlatni gumb. Njihova je poruka o važnosti zajedništva, ljubavi i obitelji osvojila i inspirirala ne samo članove žirija nego i gledatelje pred malim ekranima, a ovi plesni partneri jedva čekaju ponovo stati na pozornicu s novom umjetničkom koreografijom koja će pokazati sve čari plesa na šipci.

Među polufinalistima u drugoj epizodi naći će se šarmantan i zabavan multi-voicer Mario Zovko koji je publiku zadivio nevjerojatnom i nesvakidašnjom sposobnosti oponašanja brojnih balkanskih pjevača, a zabave neće nedostajati ni uz nastup splitskog klauna Spartanka Smotanka koji je svoju višegodišnju vojničku karijeru u potpunosti zamijenio klaunskom.

Novi set nevjerojatnih trikova s loptom priprema 18-godišnji majstor u freestyle nogometu Nemanja Pejčić koji već nosi titulu prošlogodišnjeg balkanskog prvaka u ovoj sportskoj disciplini. Nemanja je svoj talent brusio izvodeći nastupe na ulicama, a oduševljeni komentari žirija pokazali su da stvoren za veliku pozornicu.

Posljednje pripreme za polufinale odvijaju se i među članovima plesnih klubova, a ove ćemo nedjelje vidjeti čak dvije skupine. Na veliku pozornicu vraća se plesni studio My Way, a svoju polufinalnu koreografiju predano uvježbavaju i članovi plesnog kluba Megablast koji su od svog audicijskog nastupa do sada svojoj kolekciji pridodali još nekoliko nagrada s natjecanja u breakdanceu.

Za vrhunsku atmosferu u studiju pobrinut će se nasmijane, vesele i energične članice grupe Chicas iz Slovenije koje su se već istaknule kao gospodarice dobre zabave, a novu pjesmu za polufinale marljivo priprema i mlada pjevačka nada Emma Uvalić. Od pjevača ćemo ove nedjelje vidjeti i nastup Kristijana Crnice koji je svojom posebnom energijom i jedinstvenim stilom pjevanja osvojio velike simpatije žirija.

Koja će iduća tri kandidata osvojiti prolaz u finale showa, saznati ćemo večeras na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju