Četiri para predstavljaju grupu Eliminator i plesali su tango.

Drugi ovotjedni izazov je timski izazov u kojem su na kraju emisije svoje plesne vještine kandidati odmjerili podijeljeni u dvije grupe. Četiri para predstavljaju grupu Eliminator i plesali su tango. Ovaj tim predvode Mario i Helena, dobitnici prve desetke u ovoj sezoni. Jedno je sigurno – noć izazova u kandidatima je dodatno pobudila natjecateljski duh jer pobjednik oba izazova može biti samo jedan.

Ekipu su birali po tome što su bili u eliminacijama, a to su istaknuli i u imenu tima. Mario se nadao tangu jer je za njega dobio desetku i pamtit će ga za cijeli život, a ta želja mu se i ostvarila. 

"Meni je drago da ste ispunili izazov i zadatak, a to je timski rad, podrška, suradnja i zajednička strast koju ste tu pokazali kroz tango!", istaknula je Larisa.

"Stvarno nas je ponijelo, takav ste karakter, tu se točno vidi da ste tim i složni, imate najglasnije navijače. Koliko ste si dobri tako ste i plesali, možda nekad i preozbiljni, ali dobro ste se uživjeli u ulogu", istaknula je Franka.

"Slažem se da je zajednička energija bila usklađena, ali na kraju je moglo biti čišće. Sve u svemu jako dobar timski rad", poručio je Igor.

"Iz kojeg razloga ne plešete ovako kad plešte solo? Ovo je definitivno jedna od boljih koreografija skupnog tanga koju sam ja vidio i mislim da se ne bi posramili da idete kao nečija plesna grupa na Eurosongu!", zaključio je Marko. 

Žiri je pokazao da dobri komentari otvaraju put dobrim ocjenama pa su im dodijelili 37 bodova.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju