Ne propustite novu dozu zabave, smijeha i spektakularnih plesnih nastupa u 20.15 na Novoj TV!

Na redu je osma emisija "Plesa sa zvijezdama", a kako kandidata iz tjedna u tjedan ima sve manje, tako je i natjecanje svake nedjelje sve napetije. Sedam je plesnih parova ostalo u showu, a u novoj epizodi prvo ćemo vidjet njihove atraktivne individualne nastupe, a potom će se svi zajedno upustiti u plesni maraton tijekom kojeg će istovremeno plesati latinoameričke stilove.

Plesni maraton nesumnjivo će biti pravi izazov za plesače koji će ovoga puta testirati i svoju vještinu improvizacije tako što će uz različite glazbene podloge bez prethodno uvježbanih koreografija pokazati jesu li zaista, i u kojoj mjeri, svladali rumbu, salsu, jive i cha cha cha. Da bi stvar bila zanimljivija, maraton donosi i dodatne bodove, a u kome će se rasplamsati kompetitivni duh te tko će na plesnom podiju pokazati ne samo zavidnu vještinu improvizacije, nego i zaraznu energiju koja će osvojiti žiri i publiku, doznat ćemo u nedjelju navečer.  

Do tada, vi nam u anketi recite čiji nastup jedva čekate vidjeti u osmoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama"?

Quiz Maker - powered by Riddle

Gledatelji će i ove nedjelje moći glasovati za svoje favorite putem aplikacije DNEVNIK.hr i pozivima putem telefona i mobitela. Tako će svoje omiljene natjecatelje moći spasiti od ispadanja jer samo šest parova dobit će priliku nastaviti svoje plesno putovanje u popularnom showu.

Ne propustite novu dozu zabave, smijeha i spektakularnih plesnih nastupa u sljedećoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju