Ovaj dvojac marljivo priprema posljednje detalje pred nedjeljni show.

Mladi influencer Marco Cuccurin posebno uživa biti na pozornici. Uz svoju mentoricu Paulu Tonković iz emisije u emisiju postao je pravi plesni znalac. Pored uspješnih plesnih koraka i koreografija u svaku emisiju donio je dašak posebne energije koja ga krasi.

„Očekujte da ćete proći jedan roller coaster emocija – donijet ćemo veselje i seksipil, ljutnju i strast, a možda čak i malo emotivne tuge“, najavio je Marco što gledatelji mogu od njih očekivati u velikom finalu.

Ovaj dvojac marljivo priprema posljednje detalje pred nedjeljni show, a Marco nam je otkrio detalje. „Potrudit ćemo se da kroz naše točke obuhvatimo sve plesne stilove, ali i sve životne emocije i da zaista u jednoj večeri pokažemo sve ono što smo kroz cijelu sezonu naučili. Gledateljima preostaje samo da gledaju i uživaju“, najavio je finalist Marco Cuccurin.

U finalu će izvesti sambu i paso doble, a u novom videu pogledajte kako je izgledao njihov plesni put do finala.

 

Ove nedjelje ne propustite spektakularno veliko finale showa. Od 13 parova, u završnici showa ostalo ih je troje, a samo će jedan odnijeti titulu pobjednika! Tko će odnijeti laskavu titulu pobjednika ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju