Propustili ste „Live s Lucianom“? Bez brige, otkrijte kako ga možete pogledati naknadno!

Plesni parovi uspješno su svladali izazove koje je pred njih donijela sedma epizoda. Iza nas je sedma emisija 'Plesa sa zvijezdama' u kojoj su plesno natjecanje napustili Dario Zurovec i mentorica Helena Janjušević. Kao svoj posljednji ples u showu izveli su sambu za koju su od žirija osvojili 25 bodova. „Samba je bila izazovna moram priznati, možda sam mogao bolje ili lošije, ali zahvalan sam jer sam pozvan u ovaj show. Smršavio sam 4 i pol kile, ima to svoje prednosti“, poručio je Dario.

"Live s Lucianom" na službenom TikTok i Instagram profilu "Plesa sa zvijezdama" postao je već prepoznatljiv format za vrijeme reklama u nedjeljnim emisijama uživo. Ako ste propustili zanimljivosti koje otkriva Luciano, imate ih prilike pogledati naknadno.

U prvom javljanju uživo kratko se susreo sa stilistom Markom Grubnićem te ugostio prošlogodišnjeg pobjednika plesnog podija Pedra Soltza. Što je sve Pedro otkrio Lucianu pogledajte u nastavku:

Žiri je prokomentirao s Lucianom nastupe sedme emisije u drugom javljanju uživo. Je li im sve teže kako show ide prema kraju, otkrio je Igor Barberić, a pogledajte i što je radio ostatak žirija: 

U trećem dijelu Luciano se javio tik pred eliminacije, a Pedro mu je otkrio koliko teško mu je bilo izabrati kome će dodijeliti svoja dodatna dva boda.  

Bez obzira na eliminacije, u posljednjem liveu pokazali su da u studiju vlada dobra atmosfera. Zvijezde i mentori nakratko su preuzeli voditeljsku palicu od Luciana. Pogledajte kako je to izgledalo: 

 

Plesni parovi uspješno su svladali izazove koje je pred njih donijela sedma epizoda, a što ih čeka u novoj emisiji doznajte uskoro na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju