Pred nama je nova uzbudljiva emisija 'Plesa sa zvijezdama'.

„Što se tiče izbora za pjesmu definitivno je neočekivano, ni ja ni Mateo nismo zamišljali pjesmu 'Moja štikla' kad smo zamislili sambu, ali ako to gledatelji žele nadam se da ćemo ih zabaviti i da će im se svidjeti naš nastup“, otkrila nam je Tara Thaller.

Marco Cuccurin i Paula Tonković po izboru publike u nedjelju će izvesti bacchatu uz ritmove pjesme 'Moja malena' izvođača Saše Kovačevića. „Zadovoljni smo i s plesom i sa pjesmom. Saša Kovačević je čovjek koji je donio reggaeton na našu scenu, na Balkan i pjesma je zaista i lijepa i romantična. Veselimo se i Paula i ja donijeti tu romantičnost i tu jednu nježnost. Baš jedan poseban trenutak za nas na sceni jer bacchata je društveni ples, nema norme i stvarno je jako bitno donijeti taj osjećaj“, opisao je Marco. 

„Ja sam uvijek zadovoljan. Hvala publici što me gurnula tamo gdje još nisam bio“, kratko je prokomentirao Frano Ridjan, a njemu i mentorici Gabrieli Pilić publika je odabrala živahan i zaigran cha cha cha uz Madonninu megapopularnu pjesmu 'Vouge'.

Daria Lorenci Flatz uz mentora Ivana Jarneca plesat će, po odabiru publike, rumbu uz pjesmu 'Entra En Mi Vida' glazbenog dvojca Sin Bandera. „I s pjesmom i s plesom sam jako sretna, baš uživamo i nadam se da ćete i vi“, poručila je.

Prema odabiru gledatelja tango će također zaplesati Dario Zurovec i Helena Janjušević uz pjesmu 'Le femme' izvođačice Barbare Pravi. „Apsolutno sam zadovoljan. Ritmična je, na francuskom je, što dodaje jednu drukčiju notu samom plesu, tako da ću se sigurno uživjeti u samu točku“, komentirao je Dario izbor pjesme.

Maja Drobnjaković i njen mentor Marko Mrkić plesat će slowfox uz popularnu pjesmu skupine Laufer 'Budi moja voda'. „S pjesmom sam jako zadovoljna, volim Urbana i posebno tu pjesmu tako da se baš veselim slowfoxu i koreografiji koju ćemo napraviti“, otkrila nam je Maja.

Za Petru Kurtelu i Damira Horvatinčića gledatelji su odabrali paso doble, a uz 'Smooth Criminal' u izvedbi 2Cellosa zasigurno možemo očekivati još jedan kreativan, zanimljiv i energičan performans. Petra nam je otkrila kako im se sviđa odabir publike: „Jako! Presretni smo.“ 

"Pripreme za novu emisiju idu odlično. Napokon sam nakon niza od četiri latin plesa dobio jedan standard što mi je jako drago jer obožavam standard plesove. Tango mi je oduvijek zanimljiv ples i posebno uživam učeći ga plesati ovaj tjedan. Publika je odabrala točno ono čemu sam se nadao, tako da sam jako zadovoljan", otkrio nam je Mario Mandarić koji uz mentoricu Helenu Naletilić pleše tango uz pjesmu 'Bad Guy' u izvedbi Vitamin String Quarteta.

 

 

Pred nama je nova uzbudljiva emisija 'Plesa sa zvijezdama', a kako će se natjecatelji snaći u novim plesnim avanturama te kako će ih gledatelji ocijeniti, ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju