Za drugi ples Daria i Ivan izveli su rumbu.

Iza nas je set plesa iskupljenja, a pred nama je novi krug plesova. Druga je prilika za osvajanje žirija i publike, a prvi koji će to pokušati su Daria i Ivan. Ivan kaže da su oni često zajedno kao neki sitcom i misli da se ljudima sviđa energija koju oni imaju. 

"Tehnika - uredu, držanje - ma koga briga više. Sad ću reći ono što sam ja vidio: Ja ne mogu živjeti drugačije nego od srca, a vi ostali živite po pravilu - rekao je Tolstoj", poručio je Marko.

"Ovo je bila tako jedna senzualna rumba, definirani pokreti, lijepo izvedeni. Ja obožavam kad u plesu ima kontrole, vi ste ju vodili, vi ste par koji prelazi sve težine od početka. Uvijek se izazovete u svojim koreografijama, a to je teško. Jako sam sretna da ste to uspjeli", istaknula je Larisa.

"Hvala vam za ovako prekrasnu romantiku, nekako je cijelim plesom odisala ta vaša povezanost. Gornji dio tijela apsolutno fenomenalan. Same pohvale", zaključila je Franka.

Za ovu senzualnu izvedbu osvojili su četiri desetke od žirija i tako se upisali u povijest ove sezone "Plesa sa zvijezdama" kao prvi par kojemu je to pošlo za rukom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju