Akcijska komedija 'Spasilačka služba' filmska je obrada svima znane, istoimene televizijske serije koju su u devedesetim godinama prošloga stoljeća mnogi redovito gledali

Serija 'Spasilačka služba' ima 11 sezona, a postala je ključna točka karijera Davida Hasselhoffa i Pamele Anderson. Ljeto, more, plaža, kokteli, ogromne količine tricepsa i bicepsa, prekrasne žene postali su i ostali zaštitni znak 'Spasilačke službe'. Film preuzima dobar dio karakteristika serije (novost je da redatelj želi što više relaksirati film odnosno dodati više humora), a u dijelovima je i posveta originalu.

Radnja filma prati legendarnog kalifornijskog spasioca na plaži u zaljevu u Miamiju, Mitcha Buchannonu (Dwayne Johnson) kojem smeta što se njegovu timu pridružio drski olimpijski plivač koji ne poštuje nikakva pravila (Zac Efron).

Njih dvojica moraju naučiti surađivati kad naiđu na kriminalnu urotu.. Iako zaljev izgleda kao i svaki drugi, tajanstveni događaji u lokalnom klubu na plaži navode Mitcha da pomisli kako su njegova omiljena plaža i njezini posjetitelji u velikoj opasnosti. 

Glumačka ekipa uistinu je odlična - Dwayne Johnson, Zac Efron, Priyanka Chopra, Alexandra Daddario, Jon Bass, Kelly Rohrbach,Ilfenesh Hadera - a najveće iznenađenje svakako je Jon Bass u ulozi smotanog spasitelja koji pati za predivnom CJ. Cameo uloga ima doista na pretek, a ovo dvoje glumaca odmah ćete prepoznati – Hasselhoff  i Pamela Anderson. 

Zanimljivosti:

- Priyanka Chopra rekla je da je bila veliki fan serije 'Baywatch' kao djevojčica.

- Jedno vrijeme pričalo se da bi se u filmu mogli pojaviti i Justin Timberlake i Justin Bieber.

- Poznati modeli Keeley Hazell i Kelly Bell bile su na audiicijama za uloge. 

- Nina Dobrev, Ashley Benson, Alexandra Shipp, Shelley Hennig, Bianca A. Santos i  Denyse Tontz razmatrane su za ulogu Summer.

-Jedno od imena kojim je Mitch (Dwayne J.) nazvao Brodya (Zac E.) je 'High School Musical' jer je Zac u istoimenom filmu dobio slavu. 

Film "Spasilčka služba' ne propustite pogledati u subotu u večernjem treminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju