Saznajte kako su Morganovi pokušali spasiti svoj brak daleko od užurbanog načina života.

Simpatičan glumački par, Sarah Jessica Parker i Hugh Grant odlično se zabavio na snimanju romantične komedije "Što je novo s Morganovima?".

Glumica Sarah Jessica Parker izjavila je kako je oduvijek željela glumiti s Hughom Grantom, što se i pokazalo kao vrlo dobra kombinacija. Ovaj opušten i simpatičan dvojac nasmijat će vas do suza, a zabave nije nedostajalo ni iza kamera. Kako se ekipa zabavljala na setu zabavljala pogledajte u videu!Film je sniman u svibnju i lipnju 2009. godine na području New Yorka, Sante Fea i New Mexica te nas vodi od poslovnog života u centru New Yorka do gradića Raya na sjeverozapadu Wyominga koji odiše seoskim štihom.

Moćni par s Manhattana, Paul i Meryl Morgan, na rubu je razvoda kad postanu svjedoci ubojstva i samim tim meta plaćenog ubojice. FBI, štiteći svoje svjedoke, preseli Morganove iz njihova voljenog grada u zabačeni gradić u Wyomingu, čime bi veza, koja je ionako na klimavim nogama, mogla potpuno završiti.

Bračni će par svoj svakodnevni život zamijeniti cijepanjem drva, pucanjem iz puške, a doživjeti će i blizak susret s medvjedom.

Komediju "Što je novo s Morganovima?" ne propustite pogledati u nedjelju na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju