Izvrstan glumački par Alexander Skarsgård i Margot Robbie u ulogama legendarnog Tarzana i Jane

Glumci se često odriču stvari koje vole kako bi što bolje dočarali lika kojeg igraju, a Alexander Skarsgård zbog ove uloge čak godinu dana nije jeo ništa slatko. Cijelu je godinu predano vježbao kako bi oblikovao svoje tijelo, a jedini period kada je smio pojesti slatkiš bilo je 15 minuta prije snimanja jedne scene u kojoj je bez majice. On se odrekao slatkiša, a prekrasna australska glumica, koja između ostalog slovi i kao jedna od najljepših glumica 21. stoljeća, Margot Robbie odrekla se uloge u filmu 'Rasprskavanje' kako bi utjelovila lik Tarzanove supruge Jane.

Rano u filmu, George Washington Williams kaže rečenicu koja je postala sinonim za karakter Tarzana: "Ja Tarzan, ti Jane". Unatoč popularnosti, zanimljivo je da Tarzan nikad zapravo to nije izrekao. Nikad se nije čula ni u jednom filmu, televizijskom programu, kao ni u nekim pričama i romanima koje je napisao Edgar Rice Burroughs. Prošlo je neko vrijeme otkako je Tarzan napustio afričku džunglu, već duže vrijeme živi u civilizaciji sa suprugom Jane. Dobije poziv da se vrati u Kongo i tamo se ujedinjuje sa starim prijateljima. A cijela avantura počinje u trenutku kada shvati da je izigran i upleten u smrtonosnu igru pohlepe i osvete kapetana Leona Romea.

Za ulogu Tarzana razmatran je Matt Barr Gotham, a Emma Stone i Jessica Chastain za ulogu njegove supruge, Jane. Redatelj Davit Yates je priznao da je njegov prvi izbor oduvijek bio Alexander Skarsgård.

Film "Legenda o Tarzanu"pogledajte u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju