pratite nas na

 

Filmski

Igra smrti

Igrani film

AKCIJA - Tajni agent Marcus (Wesley Snipes) poslan je u Detroit kako bi ubio trgovca oružjem i osobu na čelu fonda koji ga financira.

Anđeli i demoni

Igrani film

Što će nagnati Vatikan da se obrati za savjet Robertu Langdonu (Tom Hanks), čovjeku koji je proniknuo najkontroverzniji kod svih vremena?

Jedi, moli, voli

Igrani film

ROMANTIČNA DRAMA - Liz Gilbert (Julia Roberts) ima sve o čemu bi suvremena žena trebala sanjati – supruga, kuću i uspješnu karijeru.

Posejdon

Igrani film

AKCIJA - Stara je godina i na luksuznom putničkom brodu u sjevernom Atlantiku zabava je u punom jeku.

Mamin izlazak

Igrani film

KOMEDIJA - Sve što Allyson (Sarah Drew) i njezine prijateljice žele jest zajedno provesti mirnu večer ispunjenu večerom i razgovorom.

Tin Cup

Igrani film

ROMANTIČNA KOMEDIJA - Roy McAvoy (Kevin Costner) nekoć je bio prvoklasni igrač golfa.

Crni ljepotan

Igrani film

AVANTURA - ´Crni Ljepotan´ je dirljiva priča i jedna od najboljih ekranizacija bezvremene knjige Anne Sewell o životnom putu prekrasnog konja koja će se...

Jesse Stone: Promjena

Igrani film

KRIMINALISTIČKI FILM - 'Promjena', četvrti dio u seriji o Jesseu Stoneu, vrti se oko ponovnog otvaranja istrage pljačke banke koja se dogodila prije dvanaest...

U ljubavi i ratu

Igrani film

ROMANTIČNA DRAMA - Mladi Ernest Hemingway (Chris O'Donnell) radi kao vozač kola hitne pomoći u Drugom svjetskom ratu u Italiji.

Totalna zbrka

Igrani film

ROMANTIČNA KOMEDIJA - U ovoj modernoj verziji priče o Pepeljugi, Claire Combs (Rebecca Blumhagen) isplanirala je savršen život: pronaći će savršeni posao i...

X