Osiguraj svoju ulaznicu na vrijeme i podrži talente na pozornici HNK Ivana pl. Zajca!

Četveročlani žiri 'Supertalenta' - Mislav Čavajda, Martina Tomčić, Danijela Martinović i Mario Petreković s nestrpljenjem očekuju vidjeti koje točke će im pripremiti različiti talenti u Rijeci na daskama HNK Ivana pl. Zajca.

Nakon vrlo uspješne prve javne audicije u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu koja je okupila oko stotinjak talenata iz dalmatinskog kraja, ovoga vikenda vidjet ćemo što Rijeka ima za pokazati!


Različiti, nesvakidašnji maštoviti i iznenađujući talenti, od imitatora, pjevača, plesača, akrobata, glumaca, pantomimičara te drugi neuobičajeni talenti potražit će svoju priliku i stati ispred žirija i brojne publike koja će ovog vikenda napuniti riječki HNK Ivana pl. Zajca. Žiri će svoje DA dati samo najboljima i samo će neki dobiti priliku plasirati se u sljedećem krugu natjecanja. Možda će bar na riječkoj audiciji netko dobiti zlatnu ulaznicu, odnosno direktni ulazak u polufinale. Podsjetimo, novo pravilo Supertalenta u četvrtoj sezoni je upravo mogućnost da se netko i na samoj audiciji direktno plasira u polufinale ukoliko žiri ili voditelji tijekom audicije osjete potrebu pritisnuti zlatni gumb.


Osim natjecatelja koji će pristupiti audicijama, brojni navijači također su pozvani u riječki HNK ovog vikenda, te svi koji žele podržati talente, nasmijati se zabaviti i iznenaditi te doživjeti pravu akciju na snimanju popularnog showa svoje besplatne ulaznice mogu rezervirati već danas na broj telefona 099/2572-474 ili na supertalent@novatv.hr.

Svi zainteresirani talente mogu pratiti na društvenim mrežama putem #SupertalentHR jer sve zanimljivosti o showu donose službene stranice showa na Facebooku i Instagramu.


Pratite Supertalent i na društvenim mrežama:
~ Facebook Supertalent
~ Instagram Supertalent

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju