Prve javne audicije Supertalenta okupile su stotinjak talenata, a među njima bili su predstavnici modernog cirkusa, beatboxa, breakdancea, plesne skupine, pjevači, glazbenici, imitatori, glumci i brojni drugi, a i pojedini članovi žirija pridružili su se nekim kandidatima i na samoj bini splitskog Hrvatskog narodnog kazališta.

Više od osamdeset talenata dobilo je priliku predstaviti se žiriju Supertalenta ovog vikenda u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu, prvoj lokaciji snimanja najpopularnijeg talent TV formata čija četvrta sezona uskoro počinje na Novoj TV. Navijači i mnogobrojna publika napunili su splitsko kazalište te zajedno s članovima žirija Marijem Petrekovićem, Danijelom Martinović, Martinom Tomčić i Mislavom Čavajdom pratili brojne i raznolike nastupe na dvodnevnoj audiciji popularnog showa Nove TV.

Udruga 'Mostina' predstavila se izvedbom dalmatinske poskočice, a osim što je Mario Petreković tijekom nastupa, kako je sam rekao, 'cijelo vrijeme imao tu poskočicu u sebi', Danijela Martinović je, čuvši zvuk mandoline, otkrila svoj skriveni talent te stala na binu i zasvirala na pozornici HNK. Bila je ovo sjajna prilika da se Danijela prisjeti svog djetinjstva, te je ovom prilikom publici otkrila svoju tajnu vještinu koju je naučila još kada je išla u osnovnu školu. Cijeli njezin nastup bio je popraćen i jednim pritiskom na X, ali i velikim pljeskom publike. Naravno, Mario Petreković nije mogao odoljeti pa je stisnuo crveni gumb koji je upravo na njenoj poziciji gdje sjedi kao članica žirija pa je tako ispalo da Danijela sama sebi nije dala prolaz dalje. No, Danijela nije jedina koja je osjetila potrebo stati na binu zajedno s natjecateljima, tako da su i voditelji showa Rene i Igor zapjevali i tako podržali jednu mladu pjevačicu, a i Marija Petrekovića mnogi su uspjeli dignuti iz njegove stolice za stolom žirija, te je s mnogima i zaplesao i zasvirao. Ako je sudeći po splitskim audicijama održanima prošlog vikenda, Hrvatska u sebi krije brojne neotkrivene talente, a upravo će show Supertalent otkriti one najbolje.

>>>> Supertalent ima novo pravilo - zlatnu ulaznicu!

Produkcijski tim popularnog showa nakon Splita putuje za Rijeku gdje će se idućeg vikenda održati nove audicije.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju