Na bini Supertalenta zaplesat će i apsolventica matematike koja je ušla u TOP 20 plesača Justina Biebera.

Danas na Novoj TV započinje najpopularniji talent show na svijetuSupertalent.

Oko četiristotinjak točaka stalo je pred stručni žiri kojega čine Mislav Čavajda, Martina Tomčić, Danijela Martinović i Mario Petreković, no samo oni najbolji i najposebniji dobit će priliku za prolazak u daljnje natjecanje. U audicijskim emisijama vidjet ćemo mnoštvo talenata koji su došli pokazati da mogu, žele i trebaju biti nove zvijezde najpoznatijeg talent showa.

Prva emisija donosi brojne zabavne i uzbudljive nastupe, kao i one koji će svojom dirljivom izvedbom zasigurno potaknuti i pregršt emocija kako kod žirija tako i kod gledatelja. Jedan od takvih nastupa je i onaj Arijane Moranjkić, 25-godišnje apsolventice matematike koja je također i trenerica plesa i zumba instruktorica.

Samouka je plesačica, a o nastupu u showu sanja od pete godine. Već u srednjoj školi vodi jednu školsku sekciju plesača, a nakon toga osniva plesnu grupu, no zbog nedostatka prostora i sredstava morala ju je prekinuti nakon godine dana. 2012. godina bila joj je ključna, jer upravo te godine dobiva poziv tadašnje Miss Earth BiH da joj bude koreograf, a također Arijana ulazi i u top 20 plesača Justina Biebera. 2013. godine predstavlja BiH u Somboru te vodi plesne radionice na temu ClimArt for change što je sve vodilo ponovnog osnivanja plesne škole. Uz sve navedeno, Arijana je pokrenula i mnoge humanitarne street akcije za liječenja bolesnih ili za potrebe stradalih od poplava. Arijana živi svoj san, a svoj talent podijelila je i sa žirijem Supertalenta. Kako će žiri reagirati na njen nastup, saznat ćemo ove nedjelje, a osim nje vidjet ćemo i izvedbu Miomira Miljatovića koji je oduševio svojim neuobičajenim umijećem balansiranjem s predmetima na nosu.

Nakon njegove izvedbe i članica žirija Martina Tomčić pokušala je balansirati sa šalicom na rukama i glavi. Vidjet ćemo i zanimljiv nastup pantomimičara Frane Medena, a posebnu pozornost izazvat će i Leon Vignjević i Frane Granić sa svojim BMX showom iza kojih će se i Igor i Rene uhvatiti njihovih bicikala. Frane se bavi BMX-om osam godina, odlazi na razna natjecanja, a želja mu je da bude što bolji u tome što radi. U Brnu na međunarodnom natjecanju Sport Life osvojio je 4.mjesto.

Tko će sve zasjati na pozornici Supertalenta, tko će rasplakati žiri, a tko će dobiti prilaz, a tko X ne propustite doznati u prvoj emisiji najpoznatijeg talent showa danas od 20 sati na Novoj TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju