Brojni neobični i posebni talenti predstavili su se na riječkoj audiciji Supertalenta, no samo neki žiri ostavljaju bez daha...

Osamdesetak točaka pogledala je mnogobrojna publika koja je dupkom napunila riječki HNK, ali i zahtjevan žiri Supertalenta koji je u potrazi za originalnim talentima ovaj vikend posjetio Rijeku te samo najbolje pustio u sljedeći krug natjecanja. Osim iz Rijeke, na audiciju hit showa Supertalent pohitali su mnogobrojni natjecatelji iz cijele Istre i s okolnih otoka te impresionirali žiri svojim talentima. Dok su neki željeli prezentirati žiriju svoje istarsko naslijeđe pokazavši to kroz ples i pjesmu, mnogi su se odvažili pokazati i neke neobične i iznenađujuće talente. Jedan od njih je bio i Mihael Prelac s umijećem imitiranja zvuka motora automobila.


Petnaestogodišnji Mihael se predstavio s talentom imitiranja zvuka motora automobila. Žiri je ostao u čudu. „Ovakvo što još nismo vidjeli!“ poručio mu je Mislav, dok mu je Danijela zahvalila što se prijavio. Da bi dojam bio potpun, u posljednjoj točki imitacije, na pozornici su mu se pridružili i voditelji Rene i Igor, no Mihaleova „vožnja“ bila je ipak previše turbulentna za njih te su „iskočili iz auta“.


Kada je nastupio Ivor Hrast i svojim vokalnim sposobnostima izmamio uzdahe žirija, nitko nije mogao ni slutiti da će uslijediti i nastup njegovog brata blizanca. Koji je bio bolji, te tko je, rječnikom Maria Petrekovića, izuo Danijelu iz cipela, ostaje nam tek saznati. „Meni sve u plućima vibrira! Ova emocija s kojom si me izrešetao, ja sam bez teksta i mislim da Supertalnet treba ljude kao što si ti!“ kazala je Danijela koja nije mogla suspregnuti suze.

Tko je svojom izvedbom podigao cijelu publiku i žiri na noge, a tko je dobio čak četiri X-a od žirija na riječkoj audiciji, saznat ćemo u emisijama Supertalenta ovog proljeća.


Žiri je u Rijeci svjedočio vještini slaganja Rubikove kocke, imitacijama, raznim plesnim i glazbenim izvedbama, na scenu su stupili i pantomimičari, razni performeri, mađioničari, no samo će neki dobiti priliku proći dalje. Mislav, Martina, Mario i Danijela puni su dojmova napustili Rijeku, te imaju samo nekoliko dana pauze do sljedeće audicije koja će se održati u Zagrebu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju