S nestrpljenjem se očekuje nova sezona najzabavnijeg i najpopularnijeg talent showa, a kreativni tim Nove TV odlučio je dočarati nam kako se talenti kriju svuda oko nas!

Žiri i voditelji najpopularnijeg talent showa, Supertalent, obišli su četiri grada i pregledali tristotinjak nastupa više ili manje talentiranih natjecatelja koji su pristizali na kazališne daske u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku iz svih dijelova Hrvatske. Neki su oduševili, neki podbacili, ali jedno je sigurno, svi su se dobro zabavili. Koje sve neobične talente Hrvatska ima gledatelji će uskoro imati priliku pratiti u uzbudljivim emisijama Supertalenta koji u ožujku počinju na Novoj TV.

Danijela Martinović, Mislav Čavajda, Mario Petreković i Martina Tomčić još su se jednom okupili nakon odrađenih zahtjevnih audicija povodom snimanja promotivnog spota za ovaj popularni show. Kreativan tim Nove TV odlučio je dočarati nam kako se talenti kriju svuda oko nas. Kamerman koji masteralno žonglira, frizer koji spretno riga vatru, zaštitar koji je vješt u mađioničarskim trikovima ili floor managerica koja je apsolutno savršeno savladala vještinu spuštanja na svili, sve su to multitalenti koji su se našli u spotovima zajedno sa žirijem kako bi nas sve podsjetili da se popularni show vraća na Novu TV.


Brojni natjecatelji koji su se našli na pozornici Supertalenta tijekom audicija pokazali su svoje skrivene talente, te bili oni 7 ili 77 godina te imali zanimanja koja nemaju veze s talentima s kojima su se došli predstaviti, hrabro su stali pred žiri i pokazali svoj talent. S nestrpljenjem se očekuje nova sezona najzabavnijeg i najpopularnijeg talent showa, te samo nas malo vremena dijeli od prvog nastavka Supertalenta.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju