Ne propustite "Ples sa zvijezdama" ove nedjelje na Novoj TV.

 Sve je je spremno za prvu emisiju popularne zabavne emisije ''Ples sa zvijezdama''. Plesni spektakl počinje ove nedjelje, a ovaj show koji je i puno više od običnog plesnog natjecanja, otkrit će nam najzabavnije trenutke kandidata i iza glamuroznog plesnog podija.

Gledatelji će imati priliku pratiti što se sve događa u plesnoj vježbaonici, u studiju, tko je kako savladao svoje zadatke i plesne elemente koji će biti sastavni dio plesnog nastupa u spektakularnoj emisiji uživo. Kroz sezonu očekuju nas i tematske emisije, kreativnost i raznolikost u prezentaciji plesnih stilova, široki glazbeni opus koji će oduševiti publiku zajedno s profesionalnim plesnim vještinama na visokoj razini za što će se pobrinuti 13 mentora, profesionalnih plesača koji će s 13 zvijezda uz veliki trud, rad, ali i zabavu, prolaziti kroz ovu jedinstvenu plesnu avanturu te se pokušati izboriti za što dulji ostanak u showu.

U prvoj emisiji ćemo upoznati plesne parove, a oni će nam se predstaviti i s prvim plesnim koracima, dok eliminacije počinju u drugoj emisiji uživo. Od tog trenutka članovi žirija imat će mogućnost spasiti od eliminacija jedan od tri plesna para s najnižim ukupnim kombiniranim bodovima. Preostala dva plesna para ulaze u finalno glasovanje gledatelja koji će svojim glasovima i glasanjem za jednog od dva plesna para odlučiti o nastavku njihovog natjecanja. Tko će osvojiti najveći broj bodova od žirija i za koga će publika glasati najviše, presudit će o ukupnom rezultatu, te finalnom poretku parova.

Gledatelji ispred malih ekrana imat će priliku glasat putem telefona, mobitela ili DNEVNIK.hr aplikacije, od trenutka kada voditelji najave početak glasovanja i da su telefonske linije otvorene u prijenosu uživo.

Onaj par koji u finalnom glasovanju dobije najmanji broj glasova, napustit će emisiju i natjecanje. U trenutku kad u natjecanju ostane sedam plesnih parova, svi plesni parovi plesat će po minimalno dva plesna stila za koje će dobiti zasebne ocjene i bodove koji će se na kraju zbrojiti u tablici za glasovanje.

U finalnom tjednu nastupit će tri najbolja plesna para koji će morati pripremiti svoje finalne nastupe prema zadanim plesnim stilovima. Nakon 13 tjedana plesnog natjecanja, jedan par bit će okrunjen titulom prvaka ''Plesa sa zvijezdama'' i osvojiti prestižni trofej.
Uzbudljivost i napetost vladat će atmosferom sve do samog kraja ovog plesnog natjecanja.

 

@plessazvijezdama.novatv Još malo do nedjelje! Imate već svog favorita? 🤩🥳 #plessazvijezdama #psz @j_make_up @sandipego @pedrosoltz @dome.nica.official @albina.music62 @marko53c !!! #fyp #foryou #foryoupage #dance ♬ Funk it up - Official Sound StudioEmisije ćemo jednom tjedno pratiti iz studija koji se proteže na 1200 m2, a plesni nastupi odvijat će se na podiju od 120 m2. Produkcija showa najavljuje kako će ovaj zahtjevan projekt podići produkcijsku ljestvicu na novu razinu, između ostalog, zahvaljujući i najmodernijom tehnologijom za kontrolu kamera (CuePilot), koja će se ovom prilikom upotrijebiti prvi put u Hrvatskoj. Specijalni efekti, animacije, posebno razrađena rasvjeta, u nekim točkama planirana je i pirotehnika, doprinijet će vizualnom doživljaju svake točke. Za glamur će se pobrinuti i pomno birana šminka, frizure, te nevjerojatni, samo za ovu priliku, šivani kostimi.

Uzbuđenje pred prvu emisiju ne kriju ni voditelji emisije Igor Mešin i Maja Šuput, niti članovi žirija Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Igor Barberić i Franka. Trinaest zvijezda i njihovih mentora odbrojavaju dane do nedjelje, a njihove plesne cipele su spremne.

Ne propustite upoznati plesne parove u prvoj emisiji uživo ove nedjelje u 20.15 na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju