Ples sa zvijezdama

Domaća produkcija

Igor Barberić

Žiri

Prije nego što je postao TV lice, Igor je gradio karijeru u kazalištu.

Prvo kao glumac u mjuziklima u Njemačkoj, Švicarskoj i Nizozemskoj, a onda, po povratku u Hrvatsku, kao koreograf i redatelj nekih od najvećih mjuzikl hitova u Hrvatskoj. 

Dobitnik je tri nagrade hrvatskog glumišta, dvije za režiju (mjuzikli “Mamma Mia” i “Footloose”) i jedne za koreografiju (mjuzikl “Chicago”). Iza sebe ima više od 50 predstava, ne samo u Hrvatskoj, nego i Njemačkoj, Finskoj, Češkoj, Nizozemskoj i Švicarskoj. Na televiziji je radio na projektima ''Tvoje lice zvuči poznato'' (dramski i plesni mentor te koreograf nastupa), ''Supertalent'' (mentor plesnih nastupa i koreograf) i ''Ples sa zvijezdama'' (umjetnički direktor). Njegov rad često je bio viđen i na Dori, a surađivao je i s mnogim estradnim umjetnicima, bilo da su to nastupi uživo ili video spotovi. Redatelj je i scenarist serije "Teini Dnevnici" na JoomBoos YouTube kanalu.

Igor se jako veseli novoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'' i svojoj novoj ulozi kao član žirija. Od svih TV-formata na kojima je do sad radio, ''Ples sa zvijezdama'' mu je osobno najdraži i jedva čeka da svi ponovo zaplešemo.

Zanimljivosti

X